Nitro_asiakkaat

Asiakkaamme inspiroivat meitä.

Olemme ylpeitä siitä, että saamme olla mukana rakentamassa hienoja brändejä ja monipuolista markkinointiviestintää erilaisilla toimialoilla. Alta löydät esimerkkejä tekemistämme töistä.

Volkswagen

Volkswagen on maailman johtavia automerkkejä ja innovatiivisimmaksi valittu autonvalmistaja. Yhteistyön keskiössä on asiakaskokemus.

Sony Music

Yön uutta albumia markkinoimaan rakennettiin OlliBot, satakuntalaisella huumorilla varustettu tekoäly. Messengerin porilaisin chatbot viihdytti, koukutti ja haastoi.

K-Auto

Suomen autoalan markkinajohtaja kehittää jatkuvasti uusia, edistyksellisiä autoalan palvelukonsepteja.

Ilmarinen

Ilmarinen on Suomen suurin eläkevakuutusyhtiö. Autamme heitä tekemään brändivisiosta totta verkkopalvelussa ja digitaalisessa markkinoinnissa.

TVT Asunnot

TVT Asunnot tarjoaa vuokra-asuntoja kotikäyttöön elämän eri vaiheissa. Me rakennamme brändille kotia, jossa asukkaat ja alueet pääsevät esiin.

SATEL

Salolainen SATEL Oy on yksi maailman johtavista yksityisen radioteknologian asiantuntijoista. Brändin kirkastus vahvisti yhteyksiä maailmalle.

Löfbergs

Haastamme suomalaisia löytämään tummapaahtoisen kahvin ja tuomme esiin kahvin voimaannuttavaa vaikutusta jokapäiväisenä kumppaninamme.

Veikkaus

Veikkaus tuntee suomalaisten pelaajien toiveet, ja meillä on ilo olla  mukana raaputtamassa esiin uusia ideoita. 

Eerikkilä

Kun majoitustarjonta ja palvelut uudistuivat, myös Eerikkilän brändi ja markkinointiviestintä kaipasivat terästystä.

VitaePro

VitaePro on yksi Pohjoismaiden käytetyimmistä ravintolisistä. Aktiivinen brändi tekee aktiivista mainontaa aktiivisille asiakkaille!

Kemppi

Kemppi tunnetaan hitsausteknologian innovatiivisena uudistajana ja asiantuntijana. Uudistettu verkkopalvelu ja näyttävä brändifilmi asettavat riman toimialalla uusiin korkeuksiin.

Ahlsell

Rakennamme pohjoismaiden johtavan teknisen kaupan ammattilaisen kanssa erottuvia myymäläkonsepteja ja vahvempaa digipresenssiä.

Inwido

Inwido on Suomen johtava ikkuna- ja ovivalmistaja. Miljoonien ruutujen brändeille haettiin uusia kehyksiä markkinointiviestinnällä.

OP Turun Seutu

OP Turun Seutu on yksi OP Ryhmän suurimmista osuuspankeista ja vahvasti paikallinen. Siksi myös markkinointiin halutaan tuoda paikallista pilkettä.

Whirlpool

Amerikkalainen Whirlpool on maailman suurin kodinkoneiden valmistaja. Suomessa Leijona-yhteistyössä karjuu mukana meidän äänemme.

Auramarine

Uudistimme Auramarinen ilmeen ja markkinointistrategian vastaamaan yrityksen nykytilaa oman alansa edelläkävijänä.

Narvi

Suomalaisen, yli 80-vuotiaan kiuasvalmistajan tuotemerkkejä ovat Aito, Kota ja Narvi. Yhteistyönä brändihierarkiaan syntyi selkeyttä ja uutta ideaa.

Filmiaura

Filmiaura tunnetaan Jussi-gaalasta ja Jussi-palkinnoista. Uudistunut ilme tekee kunniaa kotimaiselle elokuvalle.

Hansakortteli

Suomen rakkaimman kauppakeskuksen Hansakorttelin markkinointiviestinnässä näkyy kädenjälkemme aina uudesta mainonnan linjasta markkinoinnin kehittämiseen.

FREJA

FREJA tarjoaa kuljetusratkaisuja maitse, meritse ja lentäen ympäri maailman. Tie oli avoin myös uudelle verkkopalvelulle ja brändifilmille.