Siirry sisältöön
Palvelut

Luovasta hybridi­toimistosta kajahtaa

Brändiymmärrys, tarinankerronta, tuotanto ja teknologia

Nitron palvelut

Nitro on luova hybriditoimisto, jossa poikkeuksellisella tavalla yhdistyvät brändistrateginen osaaminen, luova tarinankerronta, monimuotoinen digitaalinen kyvykkyys ja huippuluokan tuotannollinen taitavuus. Kaiken lähtökohta on vahva idea, joka resonoi kohdeyleisössä ja on erinomaisella laadulla tuotettu. Teknologinen ymmärrys ja ulottuvuus on läsnä kaikessa tekemisessämme.

Brändiymmärrys

Brändiymmärrys

Tunnemme asiakkaamme vahvuudet ja heikkoudet sekä markkina- ja kilpailutilanteen. Ja jos emme tunne, teemme analyysin ja havainnot. Rakennamme brändille uniikin ja erilaistavan position, merkityksen ja mission yhdessä asiakkaan kanssa, tavoitteita ja askelmerkkejä unohtamatta. Paketoimme brändin vetovoimaiseen muotoon ja teemme siitä houkuttelevan.

Ikoni Brandi

Tarinankerronta

Luova tarinankerronta

Vahvaan brändiymmärrykseen perustuen kykenemme kertomaan brändin tarinan yllättävällä, riemastuttavalla ja niin kilpailijoista kuin muusta markkinointiviestinnästä erottuvalla tavalla. Tarinankerronta, puhetapa ja visuaalisuus luovat brändille oman mukaansatempaavan maailman, joka rakentaa korkoa korolle -efektiä tunnistettavuudellaan.

Ikoni Luovatarinenkerronta

Teknologia

Teknologia

Sydämemme on teknologinen. Suunnittelumme on mediariippumatonta, mutta osaamme luoda digitaalisia kokonaisuuksia, käyttöliittymiä ja palveluita, joiden asiakas- ja käyttökokemus on vertaansa vailla. Ymmärrämme teknologian mahdollisuudet ja digitaalisten maailmojen lainalaisuudet.

Ikoni Teknologia

Tuotanto

Tuotanto

Nostamme strategia- ja suunnittelutyön seuraavalle tasolle Suomen kyvykkäimmällä tuotanto-osaamisella. Lisäksi oman filmituotantoyhtiömme Nitro Filmin huippuluokan ääni- ja liikkuvan kuvan tuotannot, 3D-suunnittelu ja virtuaalistudio herättävät brändin henkiin sen ansaitsemalla laadulla. Nitro Filmin kokeneiden ammattilaisten (lukuisia palkintoja vastaanottaneissa) käsissä syntyvät ketterästi niin nopeat videotuotannot kuin kansainvälisen tason brändifilmit.

Ikoni Tuotannot

Ota yhteyttä

Kerromme mielellämme yhteistyömahdollisuuksista.