Siirry sisältöön
rekry-nitro-oranssi

NITRO ETSII CREATIVE / COPYWRITER

Oletko luovuutta pursuava ideapankki? Pysyykö tarinallinen kynä kädessäsi, kanavasta viis? Hae meille Creative / Copywriteriksi!

Haemme luovaa suunnittelijaa ja copywriteria, jolla on palava halu muuttua hybridi-ihmiseksi – täysin kanavariippumattomaksi tarinankertojaksi. Paikkasi on Turun toimistollamme, mutta yhteisösi kattaa myös Helsingin toimistomme taiturit. Tarjoamme mielettömän kulttuurin, osaavia kollegoja, kiinnostavia asiakkaita ja väkevää kunnianhimoa – ja kokemuksesi kilometrejä kunnioittavan korvauksen. Nitrossa titteli on Lead Designer, Concepts and Strategy.

Nitrossa haluamme yhdistää tarinankerronnan, markkinoinnin ja digitaaliset palvelut saumattomaksi asiakkaan brändiä parhaiten palvelevaksi kokonaisuudeksi. Siksi kutsumme itseämme poikkeuksellisen luovaksi hybriditoimistoksi. Saamme tehdä työtä näkyvien brändien kanssa ja suunnitella markkinointia ja palveluita, jotka inspiroivat.

Nitrossa sinulla on vapautta kehittää omaa rooliasi ja omalla asiantuntemuksella valita metodeja, jotka parhaiten edistävät erityyppisiä projekteja. Kaikkea ei voi tai tarvitse osata, mutta tarvitset halua kehittää omaa osaamistasi ja oppia uutta. Tätä myös Nitrossa tuetaan.

Meillä on hyviä asiakkaita, joiden kanssa pääset tekemään mielenkiintoisia projekteja ja oppimaan myös uutta.

Nitro on vuonna 2000 perustettu poikkeuksellisen luova hybriditoimisto. Missionamme on yhdistää luova tarinankerronta, brändiymmärrys, teknologinen osaaminen ja tuotannollinen kyvykkyys yllättävällä ja tehokkaalla tavalla – asiakkaan suureksi riemuksi. 

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva. 

Kiinnostuitko? Haluatko lisätietoa? Lähetätkö heti hakemuksen ja CV:n? Ota yhteyttä: Sami Puutio, 040 528 9004 sami.puutio@nitro.fi

Lähetä hakemuksesi 22.10. mennessä.