K-Auto

K-Auto kehittää jatkuvasti uusia, edistyksellisiä autoalan palvelu­konsepteja ja monikanavaisia liikkumisen palveluita.

1920x1080_Crafter_yhteiskayttoauto

Käsissä autoalan edellä­kävijyys

Suomen autoalan markkinajohtaja on erikoistunut Volkswagen-konsernin autojen maahantuontiin, vähittäiskauppaan ja jälkimarkkinointiin. Perinteisen liiketoimintansa ohella K-Auto kehittää jatkuvasti uusia, edistyksellisiä autoalan palvelukonsepteja ja monikanavaisia liikkumisen palveluita.

K-Auto on hyödyntänyt vahvaa autoalan ymmärrystämme sekä monipuolista markkinointiviestinnän ja palvelumuotoilun osaamistamme mm. uusien palveluiden ja liiketoimintojen käynnistämisessä.

Edistyksellisyys, vastuullisuus ja monikanavaisuuden hyödyntäminen markkinoinnissa ovat vahvistaneet K-Auton asemaa autoalan suunnannäyttäjänä ja rakentaneet Keskon brändejä yli toimialojen. Esimerkkinä tuoreesta tuloksellisesta yhteistyöstä toimivat K-Lataus-verkoston lanseeraus sekä yhteiskäyttöautopilotti.

YHTEISTYÖ:

K-Lataus-verkoston lanseeraus ja verkkopalvelu

K-Auto hyödynsi vahvaa autoalan osaamistamme uuden koko maan kattavan sähköautojen latausverkostonsa, K-Latauksen, lanseerauksessa sekä verkkopalvelun suunnittelussa ja tuotannossa.

Lopputuloksena oli monikanavainen, Keskon eri brändejä yli toimialojen rakentava toteutus, joka kutsuu mukaan niin K-ryhmän nykyiset kuin uudet asiakkaat.

Yhteiskäyttö­auto­­pilotti

Osana Keskon uusien liikkumisen palveluiden massiivista esiintuloa lanseerattu yhteiskäyttöautopilotti toi 24Rentin yhteiskäyttöiset vuokra-autot valikoitujen K-ryhmän kauppapaikkojen pihoille. Asiakkaiden huomion herättäneet upea lanseeraus, mieleenpainuvat markkinointimateriaalit sekä verkkopalvelu ovat alusta loppuun meillä suunniteltuja.

Kesko on maailman vastuullisin kaupan alan toimija, ja K-Auto on vahvasti muokkaamassa ihmisten tapaa liikkua. Näistä palasista syntyy raamit suunnittelutyölle, joka näkyy aidosti ihmisten arjessa.

Mikko

Lead designer

 

Mikko_hlökuva-2

K-Auto on toimialansa ehdoton edelläkävijä, joka tarjoaa asiakkaillensa tulevaisuuden liikkumisen palveluita. On hienoa olla mukana suunnittelemassa älykkäitä ja liikkumistamme muokkaavia palveluita ensimmäisten joukossa.

Mats

Client Service Director

 

Kiinnostuitko?

Kerromme mielellämme lisää.

Paras palvelu on aina henkilökohtaista. Ota siis yhteyttä suoraan Matsiin tai jätä meille yhteydenottopyyntö.