Hansakortteli

Turun Hansakortteli on tutkitusti Suomen rakastetuin kauppakeskus. Markkinointi­viestinnässä näkyy käden­jälkemme aina uudesta mainonnan linjasta markkinoinnin kehittämiseen.

hansakortteli-main

Hyvä brändi elää mukana ajassa ja uudistuksissa

Uudistimme Hansakorttelin brändin ja mainonnan tähän päivään, ja tämän jälkeen myös verkkopalvelun. Verkkopalvelun tulee palvella asiakasta ennen ja jälkeen kauppakeskusvierailun, mutta myös sen aikana. Verkkopalvelun uudistus on osa suurempaa kokonaisuutta, johon sisältyy mm. koko markkinointiviestinnän vieminen entistä digitaalisempaan suuntaan sekä kauppakeskuksen täysimittainen remontointi vuoteen 2020 mennessä.

YHTEISTYÖ

Verkkopalvelu

Suunnittelimme Hansakorttelin verkkopalvelun kävijälähtöisesti, pyrkien siihen, että kävijä löytää heti etsimänsä tiedon, päätelaitteesta riippumatta.

case_hansakortteli_www

Digitaaliset markkinoinnin työkalut

Kauppakeskus­markkinoinnissa vain nopeat elävät. Työkalujen tulee olla sellaisia, että ne mahdollistavat nopean reagoinnin. Digitaalisuus vastaa hyvin tähän tarpeeseen.

Kampanjanäkyvyys

Kauppakeskus on jatkuvassa liikkeessä elävä organismi. Kampanjoiden tulee pysyä liikkeessä mukana, mutta samalla tarjottava pysyvyyttä ja tunnistettavuutta. Suunnittelemamme kampanjatoimenpiteet palvelevat sekä kävijöiden että kauppiaiden tarpeita.

Hansakortteli on turkulainen instituutio, jolla on oma kiinteä paikkansa kaupunkilaisten sydämissä. Haluamme vahvistaa Hansakorttelin imagoa siten, että rakkaus säilyy, mutta samalla myös uudistuu.

Topi

Lead Designer

 

MIRKA+TOPI_combo

Hansakortteli on kaikkien rakastama kauppakeskus, josta varmasti jokaisella varsinaissuomalaisella riittää muistoja elämän varrelta. On ollut hienoa olla mukana suunnittelemassa uudenaikaisia markkinointitoimenpiteitä ja digitaalisia työkaluja perinteiselle kauppapaikalle.

Mirka

Project Manager

 

Kiinnostuitko?

Kerromme mielellämme lisää.

Paras palvelu on aina henkilökohtaista. Ota siis yhteyttä suoraan Samiin tai jätä meille yhteydenottopyyntö.