Siirry sisältöön
NITROFI-Ahlsell-Etu 2-1024x576

Ahlsell

Pohjoismaiden johtava teknisen kaupan ammattilainen palvelee LVI-, sähkö-, teollisuus- ja kylmäalan ammattilaisia. Me autamme heitä rakentamaan uusia konsepteja, erottuvia kampanjoita ja vahvempaa digipresenssiä.

Ammattilaisen tunnistaa aina

Olemme  Ahlsellille  strateginen kumppani Suomessa. Yhteistyöhön on kuulunut  Ahlsell  Experttipäivien  konseptointi ja kampanja-aikana myymälänäkyvyyden sekä toimenpiteiden suunnittelu vahvalla digikärjellä. Olemme olleet mukana myös muun muassa FIXX-kiinnitystarvikesarjan lanseerauksessa ja Ahlsell IISI -palvelukonseptissa.

Yhteistyö:

  • Strateginen kumppanuus

  • Konseptit, kampanjat ja lanseeraukset​

  • Myymälä- ja markkinointimateriaalit

  • Sosiaalisen median haltuunotto

Asiakkaalle tehtyjä töitä

Strateginen kumppanuus

Strateginen kumppanuus

Tuemme Ahlsellin markkinointitiimiä ja suunnittelemme yhdessä heidän kanssaan konsepteja, toimintamalleja ja asiakaskohtaamisia. Yhtenä esimerkkinä tästä on suunnitteluworkshopin fasilitointi markkinoinnin, myynnin ja hankinnan edustajille.

NITROFI-Ahlsell-Työt-2019-Kumppani

Ahlsell Experttipäivät konsepti

Ahlsell experttipäivät

Experttipäivät-konsepti erottuvine ilmeineen luotiin tuomaan ammattimaista sykettä kaksi kertaa vuodessa järjestettävään tarjouskampanjaan, joka järjestetään sekä myymälöissä että webshopissa. Viikon aikana erilaiset expertit – niin Ahlsellin oma henkilökunta, toimittajat kuin asiakkaatkin – nostetaan valokeilaan. Experttipäivien markkinoinnissa on otettu vahvasti digitaalinen ote ja tarkka kohdennus haltuun.

NITROFI-Ahlsell-Työt-Expertti-2019

Ahlsell IISI -palvelut

Ahlsell IISI -palvelut

Ahlsell tarjoaa laajan tuotevalikoiman lisäksi monipuolisia palveluita helpottamaan, tukemaan ja tehostamaan ammattilaisten arkea. Palvelut on suunniteltu täyttämään erilaisia asiakastarpeita työmaalla aina kätevästä pakkaustavasta esimerkiksi tuotteiden varastointiin. Meillä on ollut ilo olla mukana luomassa IISI-palvelukonseptia – aina nimeä myöden.

NITROFI-Ahlsell-Työt-2019-IISI

FIXX-tuotesarjan lanseeraus

FIXX -tuotesarjan lanseeraus

Uusi kiinnitystarvikesarja edustaa alansa terävintä kärkeä, ja se toimi lanseerauksemme ydinajatuksena. Koko ajan laajenevaan tuotesarjaan suunniteltiin ensin esilanseeraus, jossa herätettiin kiinnostusta ja pöhinää digitaalisissa kanavissa. Varsinainen lanseeraus taas porautuu syvemmälle myymälöihin, sosiaalisen median kanaviin, hakukonemainontaan ja asiakkaiden mieliin.

NITROFI-Ahlsell-Työt-Fixx

Sosiaalisen median haltuunotto

Sosiaalisen median haltuunotto

Ammattilainen tarvitsee ammattimaiset Facebook-sivut. Koska Ahlsell Suomella ei niitä vielä ollut, sellaiset perustettiin. Tavoitteenamme oli luoda kiinnostavat ammattilaissivut, joilla sekä ajankohtaiset asiat, tuotetieto ja -vinkit sekä viihdyttävä sisältä kohtaavat. Ahlsell on ammattilaisen asialla, unohtamatta sitä pilkettä silmäkulmassa.

NITROFI-Ahlsell-Työt-Some 2

Kiinnostuitko?

Kerromme mielellämme lisää.

sami.puutio@nitro.fi