Skip to main content

Tekninen projektipäällikkö

Etsimme kokenutta projektipäällikköä Nitron Turun toimistolle johtamaan asiakkaidemme erilaisia digiprojekteja. Projektipäällikön roolissa tarvitset erinomaisen projektinjohtamisosaamisen lisäksi ymmärrystä käyttäjälähtöistä palveluista ja kykyä toimia oman tiimimme lisäksi monitoimittajaympäristössä, kun inspiroivia digitaalisia ympäristöjä rakennetaan ja jatkokehitetään. Toteutuksiemme kirjo on laaja, räätälöidyistä sovelluksista erilaisten teknisten alustojen päälle kehitettäviin palvelukokonaisuuksiin. Merkittävä osa asiakasprojekteistamme on jatkuvia ja asiakkaasta riippuen ne vaihtelevat sekä kestoltaan että sisällöltään. 

Nitrossa sinulla on vapautta kehittää omaa rooliasi. Toimit tiiviisti yhdessä asiakkuusjohdon, muiden projektipäälliköiden, teknisten osaajien, UX/UI suunnittelijoiden ja webanalytiikkaihmisten kanssa. Ympärilläsi on työkavereina osaavia hybridiasiantuntijoita, jotka tukevat sinua ja sinä heitä. Kaikkea ei voi tai tarvitse osata, mutta halua kehittää omaa osaamista ja oppia uutta tarvitaan. Tätä Nitrossa tuetaan ja tarpeen mukaan osaaminen myös sertifioidaan.  

Tehtävässä menestyt, kun sinulla on: 

  • avoin mieli ja halu oppia uutta sekä jakaa osaamistasi muille 

  • aikaisempaa kokemusta vaativien projektien vetämisestä ja myymisestä tai vahva usko, että kykenet sellaisen roolin nopeasti omaksumaan 

  • halua saada aikaiseksi asiakastiimin kanssa ensiluokkaisia palveluita myös headless CMS-järjestelmillä ja ajoittain Wordpressiä hyödyntäen 

  • liiketoimintaymmärrystä ja ongelmanratkaisukykyä  

  • riittävästi ymmärrystä teknisistä ratkaisuista ja erilaisten sisältöjen roolista osana digitaalista asiakaskokemusta sekä kiinnostusta uusiin teknologioihin kuten tekoäly ja VR/AR. 

  • sopiva koulutus 

  • itseohjautuva, huolellinen ja järjestelmällinen tapa työskennellä 

  • hyvät tiimityötaidot 

  • mahdollisuus saada 15 minuuttia julkisuutta, jos niin haluat 

Nitro on vuonna 2000 perustettu poikkeuksellisen luova hybriditoimisto, joka on alusta alkaen suunnitellut ja toteuttanut laajan yleisön digitaalisia palveluita suurille ja keskisuurille yrityksille. Meillä saat tehdä työtä tunnettujen brändien parissa ja voit kertoa työstäsi kavereillesi, koska digitaalisia toteutuksiamme markkinoidaan laajasti eri medioissa. Pääset suunnittelemaan ja toteuttamaan moderneja digitaalisia palveluita, jotka inspiroivat, mutta myös auttavat ihmisiä löytämään itselleen asunnon, sähkö- tai liittymäsopimuksen, auton, erilaisia elintarvikkeita sekä luomaan täysin uudenlaisia palvelukonsepteja. Näissä hyödynnetään myös Nitron Filmin osaamista, jossa hallitaan 3D, animaatio, AR/VR ja äänituotanto.  

Työpisteesi on Turun toimistolla Logomossa.   

Lisätietoja saat Pasi Hiltunen, 050 5173440 pasi.hiltunen@nitro.fi

Lähetä hakemuksesi 4.7. mennessä 

Kiinnostuitko?

Sijainti
Liitetiedostot (.pdf)

Nitro osana urapolkua