Nitro_kahvikupit

Digital Copywriter harjoittelija (Turku & Helsinki)

Haemme joukkoomme Copywriter-harjoittelijaa, joka tuottaa oikeakielistä ja sujuvaa markkinointitekstiä sekä suomeksi että englanniksi. Oletko sinä tuleva tekstitaiturimme?

Pääset työssäsi osallistumaan asiakkaidemme printti- ja digikampanjoiden suunnitteluun sekä näyttämään taitosi sosiaalisen median sisällöntuotannossa. Tehtävä tarjoaa loistavan mahdollisuuden tutustua monipuolisesti markkinoinnin tehtäviin ja kehittää osaamistasi haluamaasi suuntaan.

Toivomme, että opintosi liittyvät markkinointiviestintään ja oikeakielisen tekstin tuotanto on sinulle tuttua. Lisäksi odotamme, että ymmärrät hakukoneiden merkityksen osana suunnitteluprosessia.

Tarjoamme kannustavan ja kotoisan työyhteisön tukemaan sinua työurallasi sekä työpisteen upouudelta toimistoltamme Kalasatamasta. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten hae nopeasti!

Kiinnostuitko?

Täytä työhakemus ja olemme sinuun yhteydessä.

Nitro osana urapolkua

Aloitin urani analytiikan parissa Nitrossa. Mulla oli vapaus oppia ja kehittää omaa osaamistani sekä tehdä duunista omannäköiseni. Parasta Nitrossa? Paljon mahdollisuuksia ja mukavat duunikaverit!”

Pirjo Turunen

Web Analyst, Quru