botti

Developer-harjoittelija (Turku & Helsinki)

Haemme joukkoomme Developer-harjoittelijaa, jolla uudet teknologiat ja tiimityötaidot ovat hallussa. Oletko sinä tuleva devaajamme?

Toivomme, että ohjelmointi- ja sivunkuvauskielistä HTML5, CSS3, JavaScript (jQuery) ja PHP ovat sinulle tuttuja ja sinulla on niistä perustaidot. Lisäksi ymmärrät MySQL:n perusteet eikä XML tunnu täysin vieraalta sekään. Hienoa, jos sinulta löytyy visuaalista silmää ja olet motivoitunut tekemään parasta mahdollista jälkeä työtehtävästä riippumatta. Developer-harjoittelijamme työnkuvaan liittyy myös jonkin verran työskentelyä WordPressin parissa.

Ei ole merkitystä, onko kokemuksesi peräisin koulu- vai harrastepohjalta, mutta mielellämme näkisimme kädenjälkeäsi. Ei myöskään haittaa, jos olet mainio tyyppi, joka ei pelkää uusia haasteita.

Tarjoamme kannustavan ja kotoisan työyhteisön tukemaan sinua työurallasi sekä työpisteen upouudelta toimistoltamme Kalasatamasta. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten hae nopeasti!

Kiinnostuitko?

Täytä työhakemus ja olemme sinuun yhteydessä.

Nitro osana urapolkua

Mikko Launiainen

Nitrolla on ollut iso rooli omassa urakehityksessäni. Olin content-tiimin vetäjänä ja loin toimintamallin asiakkaan tarpeisiin vastaavan sisällön kehittämiseen ja jatkuvaan tekemiseen. Parasta oli omassa roolissa kehittyminen ja vastuun kasvattaminen. Nitro kolmella sanalla – mielenkiintoinen, mahdollistava ja rento. Pitäkää lippu korkealla!

Mikko Launiainen

Head of Recruitment, Reaktor