Veikkaus

Veikkaus tuntee suomalaisten pelaajien toiveet, ja meillä on ilo olla  mukana raaputtamassa esiin uusia ideoita.

1920X1080_VEIKKAUS

Viihdyttäviä ja turvallisia rahapelejä

Veikkaus on luotettava kotimainen rahapeliyhtiö, joka tarjoaa viihdyttäviä, jännittäviä ja turvallisia rahapelejä Suomessa. Veikkaus tuntee suomalaisten pelaajien toiveet ja keksii asiakkailleen aina jotain uutta. Palasimme pienen tauon jälkeen pelimaailmaan suunnitellessamme ja toteuttaessamme uudenlaisen Donna-nettiarvan. Veikkauksen pelien mainontaa olemme toteuttaneet jo pitkään.

YHTEISTYÖ:

  • Pelisuunnittelu
  • Peligrafiikat
  • Peliohjelmointi
  • Mainosfilmit

Donna-nettiarpa on omaa luokkaansa

Kun Veikkaus pyysi meiltä ehdotusta uudesta nettiarvasta, halusimme ajatella asiaa perinteisen pelimaailman ulkopuolelta. Kävimme läpi erityisesti nuorten naisten suosimia verkkopalveluita sekä somekanavia ja pohdimme, miten niiden hengen saisi pelimaailmaan. Useiden ehdotusten joukosta valikoitui nettiarpa, jonka pelaaja istuu katukahvilassa ja piirtelee luonnoslehtiöönsä. Tämän tyyppinen arpa olikin puuttunut valikoimasta ja peli päätettiin heti viedä tuotantoon.

Vaikka pelituotanto ei olekaan pääsuuntautumisalueemme, pelillisyys on vahvasti osana toteuttamissamme markkinointikampanjoissa. Veikkaus on tuttu kumppani vuosien takaa, ja tavallaan Donna on paluu juurillemme, sillä viime vuosikymmenen vaihteessa suunnittelimme ja toteutimme useita nettiarpoja Flash-teknologialla.

1920x1080_donna_nettiarpa

Kiinnostuitko?

Kerromme mielellämme lisää.

Paras palvelu on aina henkilökohtaista. Ota siis yhteyttä suoraan Samiin tai jätä meille yhteydenottopyyntö.