Siirry sisältöön
1920X1080 VEIKKAUS-1024x576

Veikkaus

Veikkaus tuntee suomalaisten pelaajien toiveet, ja meillä on ilo olla mukana raaputtamassa esiin uusia ideoita.

Viihdyttäviä ja turvallisia rahapelejä

Veikkaus on luotettava kotimainen rahapeliyhtiö, joka tarjoaa viihdyttäviä, jännittäviä ja turvallisia rahapelejä Suomessa. Veikkaus tuntee suomalaisten pelaajien toiveet ja keksii asiakkailleen aina jotain uutta. Palasimme pienen tauon jälkeen pelimaailmaan suunnitellessamme ja toteuttaessamme uudenlaisen Donna-nettiarvan. Veikkauksen pelien mainontaa olemme toteuttaneet jo pitkään.

Yhteistyö

  • Pelisuunnittelu

  • Peligrafiikat

  • Peliohjelmointi

  • Mainosfilmit

Asiakkaalle tehtyjä töitä

Donna-nettiarpa on omaa luokkaansa

Donna-nettiarpa on omaa luokkaansa

Kun Veikkaus pyysi meiltä ehdotusta uudesta nettiarvasta, halusimme ajatella asiaa perinteisen pelimaailman ulkopuolelta. Kävimme läpi erityisesti nuorten naisten suosimia verkkopalveluita sekä somekanavia ja pohdimme, miten niiden hengen saisi pelimaailmaan. Useiden ehdotusten joukosta valikoitui nettiarpa, jonka pelaaja istuu katukahvilassa ja piirtelee luonnoslehtiöönsä. Tämän tyyppinen arpa olikin puuttunut valikoimasta ja peli päätettiin heti viedä tuotantoon.

Vaikka pelituotanto ei olekaan pääsuuntautumisalueemme, pelillisyys on vahvasti osana toteuttamissamme markkinointikampanjoissa. Veikkaus on tuttu kumppani vuosien takaa, ja tavallaan Donna on paluu juurillemme, sillä viime vuosikymmenen vaihteessa suunnittelimme ja toteutimme useita nettiarpoja Flash-teknologialla.

1920x1080 donna nettiarpa

Veikkaus > Lohikäärmelinna -nettiarpa

Lohikäärmelinna-nettiarpa

Kokonaisuus pitää sisällään Mahjongin pelimekaniikkaan pohjautuvan peruspelin, sekä kokonaan uuden bonuspelin ja päävoittopelin. Suunnittelun inspiraation lähteenä toimi entisajan mystiikka, linnat ja lohikäärmeet.

Nitron luova tiimi loihti kasaan toisiaan tukevan tarunomaisen visuaalisuuden ja jännitystä uhkuvan äänimaailman. Pelin keskiössä ovat tietysti lohikäärmeet, joista jokainen on oma persoonansa. Suunnittelijat ja animaattorit loivat lohikäärmeille ilmeet ja eleet, jotka heijastavat niiden luonteenpiirteitä. Nitron teknologiavelhot herättivät lopuksi Lohikäärmelinna-nettiarvan eloon moderneissa päätelaitteissa

lohikaarme 1920x1080 b-1

Kiinnostuitko?

Kerromme mielellämme lisää.

sami.puutio@nitro.fi