OP Turun Seutu

OP Turun Seutu on asiakkaidensa omistama paikallinen pankki ja yksi OP Ryhmän suurimmista osuuspankeista.  Me tulimme tuomaan markkinointiin lisää paikallista pilkettä.

NITROFI-OP-Pää_2

Näkyvästi paikallinen

OP Turun Seutu on asiakkaidensa omistama paikallinen pankki ja yksi OP Ryhmän suurimmista osuuspankeista.  Aidosti asiakkaitaan lähellä oleva pankki on monessa mukana. 

Yhteinen sävel pankin iloisen tiimin kanssa löytyi heti. Monipuoliseen yhteistyöhön on kuulunut sekä lastentapahtuman markkinoinnin suunnittelua eli kunnon Hippoilua eri kanavissa että paikallisuutta esiin nostavaa valokuvasuunnittelua ja kuvauskeikkoja. Nappisuoritus tehtiin Kyytipoika-videosarjalla, jossa keskusteltiin tunnettujen vieraiden kanssa hybridiautoilusta ja HC TPS:stä.

YHTEISTYÖ:​

  • Tapahtumamarkkinointi
  • Valokuvasuunnittelu ja kuvaukset
  • Videot
  • Muu markkinointimateriaali

Pikku Hippojen Talvihipat

Koko perheen tapahtumalla haluttiin kerätä Turun seudulta lapsiperheitä yhteen sirkuksen, luistelun ja yhteisen hauskanpidon merkeissä. Maksuttomalle tapahtumalle kaivattiin persoonallista nimeä ja houkuttelevaa markkinointia. Näin syntyi ajatus Pikku Hippojen Talvihipoista, joka keräsikin Gatorade Centeriin mahtavan pikkuyleisön.

NITROFI-OP-Hipot
NITROFI-OP-Kuvaukset

Valokuvasuunnittelu ja kuvaukset

Paikallinen kuvamaailma on vahvasti paikalliselle pankille tärkeää. Se on tapa kertoa, että olemme aidosti läsnä täällä ja huomioimme asiakkaat. Paikallisissa kuvissa tunnistettavuus kohtaa uusien näkökulmien löytämisen laadukkaissa raameissa.

Kyytipoika-videot

OP Turun Seutu on tehnyt erittäin pitkään yhteistyötä TPS:n kanssa. Tästä yhteistyöstä ja samalla OP Kulku -palvelusta haluttiin kertoa videoin. Näin syntyi Kyytipoika-videosarja, jossa tunnettu radiojuontaja ja TPS-fani Harri Moisio kyyditsee hybridiautolla matseihin tuttuja kasvoja aina Monsterimonnista Mira Luotiin.

OP on tarkasti johdettu jättibrändi, joka toimii aktiivisena myös paikallisilla tasoilla. On palkitsevaa olla mukana vaalimassa ja uudistamassa tätä perinteistä suomalaisbrändiä.

Sebastian

Lead Designer

MIRKA+SEBA_combo

Pankkimaailma on kaikkea muuta kuin tylsää. Asiakkaan iloisen ja osaavan tiimin kanssa olemme toteuttaneet useita mielenkiintoisia markkinointitoimenpiteitä

Mirka

Project Manager

Kiinnostuitko?

Kerromme mielellämme lisää.

Paras palvelu on aina henkilökohtaista. Ota siis yhteyttä suoraan Samiin tai jätä meille yhteydenottopyyntö.