Skip to main content

Narvi

Suomalaisen, yli 80-vuotiaan kiuasvalmistajan tuotemerkkejä ovat Aito, Kota ja Narvi. Yhteistyönä brändihierarkiaan syntyi selkeyttä ja uutta ideaa.

Suomalaisen saunan ja saunomisen tietotaitotalo

Kullakin kiuasbrändillä on huikea potentiaali, jota ei ennen väliintuloamme oltu hyödynnetty. Jokainen Narvin brändeistä dominoi omaa kiuas-nicheään, ja brändeillä on myös omat voimakkaat persoonansa. Suhtauduimme kiuasbrändeihin kuin veljestrioon. Aito on kertalämmitteisten kiukaiden kuningas, Kota tulisijojen aatelia, ja Narvilta löytyy sähkökiuas jokaiseen kotiin. Näitä erityispiirteitä lähdimme markkinoinnissa hyödyntämään ja tuomaan vahvemmin esiin. Näin saimme lisää selkeyttä, johdonmukaisuutta ja ideaa Narvin brändihierarkiaan.

Yhteistyö

  • Brändityö

  • Esitteet ja myymälämateriaalit

  • Digitaaliset markkinoinnin toimenpiteet

  • Radiomainonta

Asiakkaalle tehtyjä töitä

Brändityö

Narvi on suomalaisen saunan ja saunomisen asiantuntija. Halusimme selkeyttää alabrändien roolia siten, että ne löytävät oman paikkansa ja tukevat samalla emobrändiä.

Brändikuvaukset

Kullekin Narvi-brändille suunniteltiin ja toteutettiin brändikuvaukset. Aito-kiuas kuvattiin aurinkoisessa saaristossa, Kota-brändi kolmen keijun kanssa järvimaisemissa ja Narvi löysi kotinsa klassisentyylikkäästä kivitalosta.

Digitaaliset markkinoinnin toimenpiteet (AITO)

Digitaalisten kanavien täyttyessä tyhjänpäiväisestä mölinästä Narvi tarjoaa digitaalisilla toimenpiteilläänkin mielenrauhaa ja tasapainoisuutta nykyelämänmenoon.

Viesti työryhmältä

Alkuperäisen saunan sekä bränditarinoiden etsiminen ja löytäminen vaati kunnon löylyt. Itse asiassa aika monet.

Sebastian Berg
/ Lead Designer, Concepts and Strategy

Narvin tuoteperhe huokuu aitoa saunahenkeä. Haluamme tuoda markkinoinnissakin miellyttävän erilaisella sävyllä breikin nykyihmisten kiireiseen arkeen.

Topi Jokinen
/ Lead Designer, Concepts and Strategy

Kiinnostuitko?

Kerromme mielellämme lisää.

Paras palvelu on aina henkilökohtaista. Ota siis yhteyttä suoraan asiakasvastaaviin tai jätä meille yhteydenottopyyntö.