Siirry sisältöön
Crafter yhteiskayttoauto

K-Auto

K-Auto kehittää jatkuvasti uusia, edistyksellisiä autoalan palvelu­konsepteja ja monikanavaisia liikkumisen palveluita.

Käsissä autoalan edelläkävijyys

Suomen autoalan markkinajohtaja on erikoistunut Volkswagen-konsernin autojen maahantuontiin, vähittäiskauppaan ja jälkimarkkinointiin. Perinteisen liiketoimintansa ohella K-Auto kehittää jatkuvasti uusia, edistyksellisiä autoalan palvelukonsepteja ja monikanavaisia liikkumisen palveluita.

K-Auto on hyödyntänyt vahvaa autoalan ymmärrystämme sekä monipuolista markkinointiviestinnän ja palvelumuotoilun osaamistamme mm. uusien palveluiden ja liiketoimintojen käynnistämisessä.

Edistyksellisyys, vastuullisuus ja monikanavaisuuden hyödyntäminen markkinoinnissa ovat vahvistaneet K-Auton asemaa autoalan suunnannäyttäjänä ja rakentaneet Keskon brändejä yli toimialojen. Esimerkkinä tuoreesta tuloksellisesta yhteistyöstä toimivat K-Lataus-verkoston lanseeraus sekä yhteiskäyttöautopilotti.

YHTEISTYÖ:

Asiakkaalle tehtyjä töitä

K-Lataus, lanseeraus ja verkkopalvelu

K-lataus-verkoston lanseeraus ja verkkopalvelu

K-Auto hyödynsi vahvaa autoalan osaamistamme uuden koko maan kattavan sähköautojen latausverkostonsa, K-Latauksen, lanseerauksessa sekä verkkopalvelun suunnittelussa ja tuotannossa.

Lopputuloksena oli monikanavainen, Keskon eri brändejä yli toimialojen rakentava toteutus, joka kutsuu mukaan niin K-ryhmän nykyiset kuin uudet asiakkaat.

1920x1080 K-lataus vastuullisuus

Yhteiskäyttöautopilotti

Yhteiskäyttöautopilotti

Osana Keskon uusien liikkumisen palveluiden massiivista esiintuloa lanseerattu yhteiskäyttöautopilotti toi 24Rentin yhteiskäyttöiset vuokra-autot valikoitujen K-ryhmän kauppapaikkojen pihoille. Asiakkaiden huomion herättäneet upea lanseeraus, mieleenpainuvat markkinointimateriaalit sekä verkkopalvelu ovat alusta loppuun meillä suunniteltuja.

1920x1080 sksupermarket

Kiinnostuitko?

Kerromme mielellämme lisää.

sami.puutio@nitro.fi