Ilmarinen

Ilmarinen on Suomen suurin eläkevakuutusyhtiö. Autamme heitä tekemään brändivisiosta totta verkkopalvelussa ja digitaalisessa markkinoinnissa.

1920x1080_Ilmarinen_devices

Ilmarinen

Ilmarinen on Suomen suurin eläkevakuutusyhtiö, joka vastaa yli miljoonan ihmisen eläketurvasta. Me autamme tekemään brändivisiosta totta verkossa.

Keskinäinen luottamus ja avoin viestintä

Ilmarinen vakuuttaa 675 000 suomalaista ja maksaa eläkettä lähes puolelle miljoonalle. Kaikkiaan Ilmarinen vastaa yli 1,1 miljoonan ihmisen eläketurvasta. Eläkevakuuttamisen lisäksi yritys kuntouttaa, tukee työntekijöiden hyvinvointia ja kouluttaa parempaan työelämään visionaan olla suomalaisten yrityksien vetovoimaisin työeläkekumppani.

Yhteistyömme Ilmarisen kanssa käynnistyi syksyllä 2016. Ilmarisen ja Eteran yhdistyessä Suomen suurimmaksi yksityisten alojen eläkevakuuttajaksi vuoden 2018 alussa autoimme yhdistämään erilaiset verkkosivut ja palvelut. Autamme parantamaan digitaalista käyttökokemusta sekä kehittämään digitaalista markkinointia. Loimme esimerkiksi joka työpaikalle sopivan Hymykartoittimen sekä suositun Suomen iloisin yrittäjä -kampanjan äänestyksineen.

Vastaamme myös Ilmarisen verkkosivuston suunnittelusta ja tarjoamme resurssit sivuston päivittäiseen ylläpitoon. Tässä ainutlaatuisessa asemassa voimme tarjota asiakkaan tarpeita vastaavia ratkaisuja Ilmarisen verkkopalvelun kehittämiseen. Tärkeimmät tavoitteemme ovat asioinnin ja tiedon löytämisen vaivattomuus sekä käyttökokemuksen yksinkertaisuus ja helppous.

YHTEISTYÖ:

  • Verkkopalvelun konseptisuunnittelu  
  • Verkkopalvelujen UI/UX-suunnittelu
  • Verkkopalvelun sisältösuunnittelu ja sisällöntuotanto 
  • Digitaalinen markkinointi
  • www.ilmarinen.fi

LIVING STYLE GUIDE

Suunnittelimme ja tuotimme Ilmariselle päivittyvän tyylioppaan linjaamaan verkkosivuston sisällöntuotantoa.

1920x1080_ilmarinen_siy2017 1920x1080_ilmarinen_siy2018

DIGITAALISET KAMPANJAT

Suomen iloisin yrittäjä -kampanjan ilmeen sekä kampanjasivuston, sosiaalisen median ja bannerimainonnan sisällöntuotanto.

SISÄLLÖNTUOTANTO

Tiimimme ylläpitää Ilmarisen verkkosivustoa ja tuottaa sisältöjä nopeasti ja joustavasti tarpeiden mukaan omalla toimistolla tai asiakkaan tiloissa.

 

1920x1080_ilmarinen_suhdanneindeksi_desktop

UI/UX- JA KONSEPTISUUNNITTELU

Nitron suunnittelijat tukevat Ilmarisen brändivision toteutumista verkossa. Suunnittelimme muun muassa tuliterän etusivun tavoitteena helpot polut sivuston tärkeimpiin palveluihin ja sisältöihin sekä ajankohtaisten sisältöjen näkyvyys kohderyhmittäin.

Ilmarinen rohkaisee meitä ajattelemaan palvelujaan ja toimintaansa verkossa uudella tavalla. Teemme asioista entistä helpompia yhdessä. 

Jukka

Designer

 

jukkaminna

Ilmarinen ei tarjoa ainoastaan eläkevakuutuksia. Ilmarinen tarjoaa parempaa työelämää – kaikille. Ilmarinen haluaa palvella asiakkaitaan parhaalla mahdollisella tavalla, myös verkossa.

Minna

Designer

 

Kiinnostuitko?

Kerromme mielellämme lisää.

Paras palvelu on aina henkilökohtaista. Ota siis yhteyttä suoraan Pasiin tai jätä meille yhteydenottopyyntö.

tuuli-sami

Kiinnostuitko?

Kerromme mielellämme lisää.

Paras palvelu on aina henkilökohtaista. Ota siis yhteyttä suoraan Samiin tai jätä meille yhteydenottopyyntö.