Skip to main content

Ilmarinen

Ilmarinen on Suomen suurin eläkevakuutusyhtiö. Autamme heitä tekemään brändivisiosta totta verkkopalvelussa ja digitaalisessa markkinoinnissa.

Keskinäinen luottamus ja avoin viestintä

Ilmarinen vakuuttaa 675 000 suomalaista ja maksaa eläkettä lähes puolelle miljoonalle. Kaikkiaan Ilmarinen vastaa yli 1,1 miljoonan ihmisen eläketurvasta. Eläkevakuuttamisen lisäksi yritys kuntouttaa, tukee työntekijöiden hyvinvointia ja kouluttaa parempaan työelämään visionaan olla suomalaisten yrityksien vetovoimaisin työeläkekumppani.

Yhteistyömme Ilmarisen kanssa käynnistyi syksyllä 2016. Ilmarisen ja Eteran yhdistyessä Suomen suurimmaksi yksityisten alojen eläkevakuuttajaksi vuoden 2018 alussa autoimme yhdistämään erilaiset verkkosivut ja palvelut. Autamme parantamaan digitaalista käyttökokemusta sekä kehittämään digitaalista markkinointia. Loimme esimerkiksi joka työpaikalle sopivan Hymykartoittimen sekä suositun Suomen iloisin yrittäjä -kampanjan äänestyksineen.

Vastaamme myös Ilmarisen verkkosivuston suunnittelusta ja tarjoamme resurssit sivuston päivittäiseen ylläpitoon. Tässä ainutlaatuisessa asemassa voimme tarjota asiakkaan tarpeita vastaavia ratkaisuja Ilmarisen verkkopalvelun kehittämiseen. Tärkeimmät tavoitteemme ovat asioinnin ja tiedon löytämisen vaivattomuus sekä käyttökokemuksen yksinkertaisuus ja helppous.

Yhteistyö:

  • Verkkopalvelun konseptisuunnittelu

  • Verkkopalvelujen UI/UX-suunnittelu

  • Verkkopalvelun sisältösuunnittelu ja sisällöntuotanto 

  • Digitaalinen markkinointi

  • www.ilmarinen.fi

Asiakkaalle tehtyjä töitä

Living style guide

Suunnittelimme ja tuotimme Ilmariselle päivittyvän tyylioppaan linjaamaan verkkosivuston sisällöntuotantoa.

Sisällöntuotanto

Tiimimme ylläpitää Ilmarisen verkkosivustoa ja tuottaa sisältöjä nopeasti ja joustavasti tarpeiden mukaan omalla toimistolla tai asiakkaan tiloissa.

Digitaaliset kampanjat

Suomen iloisin yrittäjä -kampanjan ilmeen sekä kampanjasivuston, sosiaalisen median ja bannerimainonnan sisällöntuotanto.

UI/UX- & konseptisuunnittelu

Nitron suunnittelijat tukevat Ilmarisen brändivision toteutumista verkossa. Suunnittelimme muun muassa tuliterän etusivun tavoitteena helpot polut sivuston tärkeimpiin palveluihin ja sisältöihin sekä ajankohtaisten sisältöjen näkyvyys kohderyhmittäin.

Viesti työryhmältä

Ilmarinen rohkaisee meitä ajattelemaan palvelujaan ja toimintaansa verkossa uudella tavalla. Teemme asioista entistä helpompia yhdessä.

Jukka Mattila
/ Designer, Concepts and Content

Ilmarinen ei tarjoa ainoastaan eläkevakuutuksia. Ilmarinen tarjoaa parempaa työelämää – kaikille. Ilmarinen haluaa palvella asiakkaitaan parhaalla mahdollisella tavalla.

Minna Kallio
/ Designer, Concepts and Content

Kiinnostuitko?

Kerromme mielellämme lisää.

Paras palvelu on aina henkilökohtaista. Ota siis yhteyttä suoraan asiakasvastaaviin tai jätä meille yhteydenottopyyntö.