Siirry sisältöön
1920x1080 Ilmarinen devices-1024x576

Ilmarinen

Ilmarinen on Suomen suurin eläkevakuutusyhtiö. Autamme heitä tekemään brändivisiosta totta verkkopalvelussa ja digitaalisessa markkinoinnissa.

Keskinäinen luottamus ja avoin viestintä

Ilmarinen vakuuttaa 675 000 suomalaista ja maksaa eläkettä lähes puolelle miljoonalle. Kaikkiaan Ilmarinen vastaa yli 1,1 miljoonan ihmisen eläketurvasta. Eläkevakuuttamisen lisäksi yritys kuntouttaa, tukee työntekijöiden hyvinvointia ja kouluttaa parempaan työelämään visionaan olla suomalaisten yrityksien vetovoimaisin työeläkekumppani.

Yhteistyömme Ilmarisen kanssa käynnistyi syksyllä 2016. Ilmarisen ja Eteran yhdistyessä Suomen suurimmaksi yksityisten alojen eläkevakuuttajaksi vuoden 2018 alussa autoimme yhdistämään erilaiset verkkosivut ja palvelut. Autamme parantamaan digitaalista käyttökokemusta sekä kehittämään digitaalista markkinointia. Loimme esimerkiksi joka työpaikalle sopivan Hymykartoittimen sekä suositun Suomen iloisin yrittäjä -kampanjan äänestyksineen.

Vastaamme myös Ilmarisen verkkosivuston suunnittelusta ja tarjoamme resurssit sivuston päivittäiseen ylläpitoon. Tässä ainutlaatuisessa asemassa voimme tarjota asiakkaan tarpeita vastaavia ratkaisuja Ilmarisen verkkopalvelun kehittämiseen. Tärkeimmät tavoitteemme ovat asioinnin ja tiedon löytämisen vaivattomuus sekä käyttökokemuksen yksinkertaisuus ja helppous.

Yhteistyö:

  • Verkkopalvelun konseptisuunnittelu

  • Verkkopalvelujen UI/UX-suunnittelu

  • Verkkopalvelun sisältösuunnittelu ja sisällöntuotanto 

  • Digitaalinen markkinointi

  • www.ilmarinen.fi

Asiakkaalle tehtyjä töitä

Living style guide

Living style guide

Suunnittelimme ja tuotimme Ilmariselle päivittyvän tyylioppaan linjaamaan verkkosivuston sisällöntuotantoa.

1920x1080 ilmarinen siy2017

Sisällöntuotanto

Sisällöntuotanto

Tiimimme ylläpitää Ilmarisen verkkosivustoa ja tuottaa sisältöjä nopeasti ja joustavasti tarpeiden mukaan omalla toimistolla tai asiakkaan tiloissa.

1920x1080 ilmarinen suhdanneindeksi desktop

Digitaaliset kampanjat

Digitaaliset kampanjat

Suomen iloisin yrittäjä -kampanjan ilmeen sekä kampanjasivuston, sosiaalisen median ja bannerimainonnan sisällöntuotanto.

Ilmarinen Digitaaliset kampanjat

UI/UX- ja konseptisuunnittelu

UI/UX- & konseptisuunnittelu

Nitron suunnittelijat tukevat Ilmarisen brändivision toteutumista verkossa. Suunnittelimme muun muassa tuliterän etusivun tavoitteena helpot polut sivuston tärkeimpiin palveluihin ja sisältöihin sekä ajankohtaisten sisältöjen näkyvyys kohderyhmittäin.

Ilmarinen UI/UX

Kiinnostuitko?

Kerromme mielellämme lisää.

sami.puutio@nitro.fi