fin eng

Sonera

Klaani, johon haluat kuulua

Uudenlainen digitaalisen elämän yhteisö

Soneran Klaani on digitaalisen elämän yhteisö, joka kokoaa ympärilleen digitaalisesta elämästä, innovaatioista, teknologiasta ja laitteista kiinnostuneet ihmiset. Nitro uudisti Sonera Klaanin onlineyhteisöjen edelläkävijäksi sisällön, visuaalisen ilmeen ja teknisen toteutuksen osalta.

Uudistus lähti liikkeelle Sonera Klaanin laajasta analyysista. Klaanin sisältö, toiminnallisuudet ja alusta pääsivät tarkkaan syyniin. Käyttötapausten ja erilaisten käyttäjäprofiilien kautta muodostettiin kokonaiskuva siitä, miten Klaani voisi toimia entistä parempana kohtaamispaikkana.

Sisältö on kuningas

Klaani ei olisi mitään ilman klaanilaisten luomaa sisältöä: sisällöllä on keskeinen rooli koko Klaanin toiminnassa. Klaanin sisältö haluttiin järjestää uudelleen käyttäjien kannalta helposti hahmotettavalla tavalla. Myös Klaanineuvosto ja VIP-jäsenet nostettiin esille erityisellä tavalla.

Ulkoasu ja käytettävyys kruunaavat kuninkaan

Klaanin ulkoasu uudistettiin samalla, kun Klaanista tehtiin mobiilissakin moitteettomasti toimiva, responsiivinen palvelu. Käytettävyyteen kiinnitettiin erityistä huomiota. Ulkoasussa ja käytettävyydessä huomioitiin myös sonera.fi:n muutokset ja brändille ominaiset sävyt ja tyylit. Klaanista tehtiin oma toimiva kokonaisuutensa, jonka ulkoasu ja käytettävyys kruunaavat käyttökokemuksen. Klaanin tekninen alusta, Lithium, muokattiin noudattamaan samaa suunnitelmaa.

Tutustu sivustoon