fin eng

Kemppi.com

Stop guessing, start knowing

Uudistunut Kemppi.com asettaa riman korkealle

Suomalaisen teknologiaosaamisen malliesimerkki Kemppi suuntaa yhä vahvemmin maailmalle. Kemppi on yksi johtavista kaarihitsauslaitevalmistajista ja hitsaukseen liittyvien ratkaisujen tarjoajista. Uudistettu verkkosivusto tukee Kempin kunnianhimoisia tavoitteita kaikilla toiminnan osa-alueilla.

Ammattilaisilta ammattilaisille

Kemppi tunnetaan hitsausteknologian innovatiivisena uudistajana ja asiantuntijana. Niinpä Nitron kanssa uudistettu verkkosivustokin asettaa riman toimialalla uusiin korkeuksiin. Kemppi.com-verkkosivusto on yrityksen sähköinen käyntikortti ja asiakkaiden monipuolinen työkalu, jota tehtäessä on uudistettu osaltaan myös Kempin toimintatapoja ja organisoitumista.

Tuloksia laaja-alaisella suunnittelulla

Kemppi on verkkouudistuksessa hyödyntänyt Nitron suunnitteluosaamista laajasti aina strategiasta suunnittelun kautta tuotantoon. Muutoksen keskellä suunnittelutyöstä on tullut yrityksen kehityksen työkalu, jonka osana on tarkasteltu käytäntöjä, pohdittu tulevaisuuden mahdollisuuksia ja ajateltu asioita uusista näkökulmista. Inspiroivat työkalut verkossa toimimiseen ovat avanneet oven tulevaisuuteen digitaalisissa kanavissa. Sivuston teknisestä toteutuksesta vastasi Crasman.

Tutustu sivustoon osoitteessa www.kemppi.com