fin eng

Biogen

MS-NYT.fi, palveleva ja kannustava sivusto

Biotekno­logia­yritys parantaa elämän­laatua

Biogen on bioteknologiayritys, joka harjoittaa neurologian alan lääketutkimusta, tuotekehitystä, valmistusta ja myyntiä. Yrityksen tavoitteena on parantaa ihmisten elämänlaatua ja kehittää lääkkeitä sairauksiin, joihin tällä hetkellä on tarjolla vain vähän tai ei ollenkaan hoitovaihtoehtoja.

Verkkosivusto MS-taudista

Yritys halusi tarjota MS-taudin kanssa eläville verkkosivuston, jolla tarjotaan tietoa MS-taudista ja neuvoja sekä MS-tautia sairastaville että heidän läheisilleen.

MS-NYT.fi, palveleva ja kannustava sivusto

Nitro suunnitteli ja toteutti MS-NYT.fi-sivuston, jossa sairautta ei lähestytä ongelmista käsin, vaan kannustetaan positiiviseen ajatteluun ja itsensä hoitamiseen sekä annetaan mahdollisimman konkreettisia ohjeita ja apuvälineitä hyvinvoinnin lisäämiseen. Halusimme viestiä, että MS-tauti ei ole koko maailma, ei edes tautia sairastaville itselleen.

Jo suunnitteluvaiheessa osallistimme tulevia käyttäjiä tutkimalla heidän omia toiveitaan sisällöstä ja palveluista. Yhteistyötä pidetään yllä jatkossakin, jotta sivusto kehittyisi mahdollisimman hyvin käyttäjäkuntaa palvelevaksi.

Biogen tuotti sivustolle suunnitelmamme mukaista sisältöä sisällöntuotantokumppaneidensa kanssa. Sisällöt kehittyvät ajan myötä aktiivisesti, ja esim. asiakkaan potilaslehden sisällöntuotanto siirtyy jatkossa MS-NYT.fi:hin. 

Tutustu sivustoon:

http://www.ms-nyt.fi/