Skip to main content

Me olemme Nitro.

Mainostoimisto ja markkinoinnin hybriditoimisto.

Mitä Nitro on

Olemme liiketoimintasi liekkiin sytyttävä mainostoimisto, jossa markkinointiviestintä ja digitaaliset palvelut kohtaavat. Oikeastaan kutsumme itseämme hybriditoimistoksi, koska tuomme erilaiset asiantuntijat ja osaamiset yhteen, minkä tuloksena syntyykin ainutlaatuisia brändi- ja asiakaskokemuksia kanavasta riippumatta. Saat meiltä kaiken mitä tarvitset – strategiat ja konseptit, suunnittelun ja toteutuksen, mittaamisen ja kehittämisen. Innostu oranssista.

Lupauksemme

 • Kaikkea konsepti­osaamisesta käytännön toteutuksiin

  Meillä kohtaavat äärimmäisen vahva liiketoimintalähtöinen konseptiosaaminen sekä markkinointitoimenpiteiden käytännön toteutukset.

 • Monipuoliset osaajat yhdessä

  Asiantuntijamme hallitsevat asiakaslähtöisen markkinointiviestinnän kaikissa kanavissa. Meiltä taittuvat niin perinteiset ja digitaaliset mediat kuin uudet teknologiat.

 • Luotettava ja sitoutunut kumppani

  Palvelussamme korostuvat asiakkaidemme mukaan sitoutuneisuus, hyvä hinta-laatusuhde sekä markkinoiden kärkeä oleva projektijohto.

Arvomme

 • Muiden kunnioittaminen

  Kunnioitamme toinen toisiamme, asiakkaitamme ja kilpailijoitamme. Meihin voi aina luottaa. Olemme rehellisiä, suoria ja avoimia.

 • Ennakko­luulottomuus

  Suhtaudumme kaikkeen avoimesti. Hyödynnämme rohkeasti osaamistamme uusien ajatusten toteuttamisessa ja tavoitteiden saavuttamisessa – ylittämisessä!

 • Sitoutu­neisuus

  Olemme sitoutunut kumppani asiakkaillemme ja yhteistyötahoillemme. Siellä, missä asiakkaamme näkee haasteita, me näemme ratkaisuja. Tarkoitamme, mitä sanomme ja teemme sen, minkä lupaamme.

 • Innostava asiantuntijuus

  Kaikki Nitrossa perustuu ihmisten osaamiseen, yhdessä tekemiseen sekä innostukseen ja haluun onnistua. Olemme aidosti kiinnostuneita asiakkaistamme.

Tule meille töihin

Tule meille töihin

Palaako sisälläsi markkinointiviestinnän luova liekki tai onko sisäiseen koodiisi kirjoitettu sammumaton kipinä? Onko sinulla visiota ja kykyä rakentaa vahvoja brändejä? Oletko ennakkoluuloton hybridiosaaja? Kun haluat sytyttää osaamisesi kunnon roihuun innostavassa työyhteisössä, hae meille!

Yhdessä syntyy hyvää

Yhdessä syntyy hyvää

Maailma on iso paikka, jossa tarvitaan isoa sydäntä. Siksi haluamme antaa oman oranssin kädenjälkemme näkyä myös hyväntekeväisyysprojekteissa. Olemme tuottaneet Ylelle useita dokumentteja katastrofialueilta sekä kotimaasta. Kirkon Ulkomaanavun kanssa olemme tehneet jatkuvaa yhteistyötä katastrofien sattuessa keräysfilmeillä. Lisäksi olemme toteuttaneet Uuden Lastensairaalan LOHTU-musiikkivideon, kampanjasivut ja materiaalin.

Matkamme varrella olemme tehneet yhteistyötä myös mm. Puhdas Itämeri -hankkeen, Pelastusarmeijan Joulupatakeräyksen, sosiaaliseen vaikuttamiseen erikoistuneen M4ID:n sekä konfliktinratkaisujärjestö CMI:n kanssa.

Vastuullisuus on tärkeä osa toimintaamme, ja EcoVadis onkin myöntänyt meille vastuullisuussertifikaatin.