Nitro_tikut

Me olemme Nitro.
Markkinoinnin hybriditoimisto.

Olemme liiketoimintasi liekkiin sytyttävä hybriditoimisto, jossa markkinointiviestintä ja digitaaliset palvelut kohtaavat. Saat meiltä kaiken mitä tarvitset – strategiat ja konseptit, suunnittelun ja toteutuksen, mittaamisen ja kehittämisen. Tuomme osaamiset yhteen ja luomme ainutlaatuisia brändi- ja asiakaskokemuksia monikanavaisesti. Arvokkain voimavaramme ovat ihmiset – osaamisemme syntyy asiantuntijoidemme vahvasta ammattitaidosta ja yhteistyöstä. Innostu oranssista.

icon-liekki

Kaikkea konsepti­osaamisesta käytännön toteutuksiin

Meillä kohtaavat äärimmäisen vahva liiketoiminta­lähtöinen konsepti­osaaminen sekä markkinointi­toimenpiteiden käytännön toteutukset.

icon-people

Monipuoliset osaajat yhdessä

Asiantuntijamme hallitsevat asiakaslähtöisen markkinointiviestinnän kaikissa kanavissa. Meiltä taittuvat niin perinteiset ja digitaaliset mediat kuin uudet teknologiat.

icon-handshake

Luotettava ja sitoutunut kumppani

Palvelussamme korostuvat asiakkaidemme mukaan sitoutuneisuus, hyvä hinta-laatusuhde sekä markkinoiden kärkeä oleva projektijohto.

Arvomme

m

Muiden kunnioittaminen

Kunnioitamme toinen toisiamme, asiakkaitamme ja kilpailijoitamme. Meihin voi aina luottaa. Olemme rehellisiä, suoria ja avoimia.

e

Ennakko­luulottomuus

Suhtaudumme kaikkeen avoimesti. Hyödynnämme rohkeasti osaamistamme uusien ajatusten toteuttamisessa ja tavoitteiden saavuttamisessa – ylittämisessä!

s

Sitoutu­neisuus

Olemme sitoutunut kumppani asiakkaillemme ja yhteistyötahoillemme. Siellä, missä asiakkaamme näkee haasteita, me näemme ratkaisuja. Tarkoitamme, mitä sanomme ja teemme sen, minkä lupaamme.

i

Innostava asiantuntijuus

Kaikki Nitrossa perustuu ihmisten osaamiseen, yhdessä tekemiseen sekä innostukseen ja haluun onnistua. Olemme aidosti kiinnostuneita asiakkaistamme.

Nitro_yhteiskuntavastuu

Yhdessä syntyy hyvää

Maailma on iso paikka, jossa tarvitaan isoa sydäntä. Siksi haluamme antaa oman oranssin kädenjälkemme näkyä myös hyväntekeväisyysprojekteissa. Olemme tuottaneet Ylelle useita dokumentteja katastrofialueilta sekä kotimaasta. Kirkon Ulkomaanavun kanssa olemme tehneet jatkuvaa yhteistyötä katastrofien sattuessa keräysfilmeillä. Lisäksi olemme toteuttaneet Uuden Lastensairaalan LOHTU-musiikkivideon, kampanjasivut ja materiaalin.

Matkamme varrella olemme tehneet yhteistyötä myös mm. Puhdas Itämeri -hankkeen, Pelastusarmeijan Joulupatakeräyksen, sosiaaliseen vaikuttamiseen erikoistuneen M4ID:n sekä konfliktinratkaisujärjestö CMI:n kanssa.

EcoVadis

Vastuullisuus on tärkeä osa toimintaamme, ja EcoVadis onkin myöntänyt meille vastuullisuussertifikaatin.

Nitro_ihmiset

Tule meille töihin

Palaako sisälläsi luova liekki tai onko sisäiseen koodiisi kirjoitettu sammumaton kipinä? Onko sinulla visiota ja kykyä rakentaa vahvoja brändejä? Oletko ennakkoluuloton hybridiosaaja? Kun haluat sytyttää osaamisesi kunnon roihuun innostavassa työyhteisössä, hae meille!

Nitro osana urapolkua

Aloitin urani analytiikan parissa Nitrossa. Mulla oli vapaus oppia ja kehittää omaa osaamistani sekä tehdä duunista omannäköiseni. Parasta Nitrossa? Paljon mahdollisuuksia ja mukavat duunikaverit!”

Pirjo Turunen

Web Analyst, Quru

Kiinnostuitko?

Kerromme mielellämme lisää.

Paras palvelu on aina henkilökohtaista. Ota siis yhteyttä suoraan Samiin tai jätä meille yhteydenottopyyntö.