Peruuntuiko messut? Vie tapahtumat verkkoon

miten paikkaat tärkeän tapahtuman pois jäämistä vuosikalenterista?

B2B-markkinoinnissa oman toimialan messuilla ja tapahtumilla on merkittävä rooli. Viemällä jo valmiiksi tehdyt suunnitelmat verkkoon paikkaat tärkeän tapahtuman pois jäämistä vuosikalenterista.

Näin etenet:

1. Sisältösuunnitelma
Tapahtuman sisältösuunnitelman pohjalta voit laatia suunnitelman tapahtuman korvaavalle kevyelle sivustolle: Mitkä asiat kerrotaan ja miten ne esitellään? Kenelle viesti suunnataan? Millaisia tuloksia tarvitset?

2. Verkkosivu
Tuota kevytrakenteinen nopeasti ja ketterästi toteutettava sivusto, mikä sisältää materiaalipankin jaettaville esitteille, katalogeille ja muille mahdollisille messumateriaaleille. Toki voit tehdä olemassa olevaan palveluun landing pagen, jos se onnistuu näppärästi.

3. Sisällöntuotanto
Mikä korvaa face-to-face tapaamisen? Mieti mitä materiaalia sinulta löytyy ja mistä voidaan editoida tähän hetkeen sopivaa. Laitetaan materiaalit verkkosivuille: esittelyvideot messutuotteista, haastattelut, asiantuntijavideot, webinaarit, artikkelit, podcastit tai muu mahdollinen sisältö. Eikä unohdeta call to action -toimintoa!

4. Sähköpostisuora ja SoMe-mainonta
Kutsu kävijät vierailemaan messusivustolla. Olisiko hyvä vetonaula järjestää webinaari asiantuntijoidesi kanssa, jotka eivät lähteneet tilaisuuteeen? Tai palkitsemisjärjestelmä, esimerkiksi kilpailu, joka aktivoi käymään sivustollesi?

5. Liidien kerääminen ja analysointi
Analyyttinen liidien seuranta ja niihin aktiivisesti tarttuminen ovat avainasemassa, kun toimenpiteet käännetään tulokseksi.

Tarvitsetko apua suunnitteluun ja toteutukseen?

Nitrolla on jo kahden vuosikymmenen kokemus verkkopalveluista, videoista sekä markkinointimateriaalien suunnittelusta ja tuottamisesta. Digitaaliset messumateriaalitkin ovat tulleet meille vuosien varrella tutuiksi. Voit tutustua lisää asiakastöihimme täältä.

Ota yhteyttä meihin ja kerro haasteesi. Pystymme auttamaan ketterästi ja nopealla aikataululla.

Ota yhteyttä