Skip to main content

UI/UX-suunnittelija

Etsimme Turun tiimiimme UI / UX -suunnittelijaa, jolla on kokemusta palvelumuotoilusta ja konseptoinnista.

Tulisitko Nitroon työkaveriksemme? Etsimme Turun tiimiimme UI / UX -suunnittelijaa, jolla on kokemusta palvelumuotoilusta ja konseptoinnista. Työssä tarvitaan taitoa suunnitella intuitiivisia käyttöliittymiä ja inspiroivia digitaalisia ympäristöjä. Halu ja rohkeus tutkia uusia asioita ja tekniikoita ei ole meillä haitta vaan etu.

Nitrossa haluamme yhdistää digitaaliset palvelut ja markkinointiviestinnän. Siksi kutsumme itseämme hybriditoimistoksi. Saamme tehdä työtä näkyvien brändien kanssa. Suunnitella palveluita, jotka inspiroivat, mutta myös auttavat ihmisiä löytämään itselleen asunnon, sähkösopimuksen, auton, kahvia ja kasvattamaan Suomen parhaat tomaatit. Meidän tehtävämme on tehdä tästä mielenkiintoista, yksinkertaista ja saavutettavaa. Vanhan mallin optimointia varten ilmoituksessa on myös mainittava verkkopalvelut, PWA, VR, AR ja AI. Nitrossa ne ovat kontekstissa.

UX suunnittelijana tutustut asiakkaan liiketoimintaan ja käyttäjien tarpeisiin. Fasilitoit työpajoja ja luot yhdessä asiakkaan ja Nitron tiimin kanssa konsepteja. Suunnittelet UI rautalankoja ja prototyyppejä. Työhön kuuluu myös sivustojen ja palveluiden jatkuva kehittäminen yhdessä tiimin kanssa perustuen dataan, tutkimuksiin ja analytiikkaan. Tärkeä osa työtä on toimia innostavana asiantuntijana Nitrossa ja asiakaan tiimissä.

Tässä työssä tarvitset ainakin muutaman vuoden kokemuksen UX ja/tai UI suunnittelijana. Osaat käyttää eri palvelumuotoilun työkaluja kuten Service Model Canvas, Customer Journey Map ja sisältöjen priorisointi. Tunnet sovellusten tekniikoita sekä mielenkiintoa uusiin mahdollisuuksiin, kuten puhetunnistukseen, kuvatunnistukseen ja tekoälyn sovelluksiin. Työkielinä on suomi ja englanti. Työkaluina meillä on mm. Adoben ohjelmat (Adobe XD), Hotjar, Miro ja Googlen työkalut. Kaikkea ei voi tai tarvitse osata, mutta halua kehittää omaa osaamista ja oppia uutta tarvitaan. Tätä myös Nitrossa tuetaan.

Nitrossa sinulla on vapautta kehittää omaa rooliasi suunnittelijana ja omalla asiantuntemuksella valita metodeja, jotka parhaiten edistävät erityyppisiä projekteja. Ympärilläsi on työkavereina osaavia hybridiasiantuntijoita, jotka tukevat sinua ja sinä heitä. Meillä on hyviä asiakkaita, joiden kanssa pääset tekemään mielenkiintoisia projekteja ja oppimaan myös uutta eri toimialoilta. 

Kiinnostuitko? Haluatko lisätietoa? Lähetätkö heti hakemuksen, CV:n ja portfolion? 

Ota yhteyttä: Sami Puutio, 040 528 9004 sami.puutio@nitro.fi 

Lähetä hakemuksesi 24.1. mennessä.

Kiinnostuitko?

Sijainti
Liitetiedostot (.pdf)

Nitro osana urapolkua

Minua innostavat uudet asiat ja mahdollisuudet, elämysten tuottaminen ja tulokset.

Sami Puutio
/ Vice President