Skip to main content

UI -/UX - suunnittelija

Etsimme Helsingin tiimiimme UI / UX -suunnittelijaa, jolla on kokemusta vaativien palveluiden suunnittelusta ja konseptoinnista.

Tule osaavien Nitrolaisten työkaveriksi oppimaan ja opettamaan. Etsimme Helsingin toimistollemme kokenutta UX / UI -suunnittelijaa, jolla on kokemusta vaativien palveluiden suunnittelusta ja konseptoinnista. Työssä tarvitaan taitoa suunnitella käyttäjälähtöisiä palveluita, intuitiivisia käyttöliittymiä ja kykyä toimia monitoimittajaympäristössä, kun inspiroivia digitaalisia ympäristöjä rakennetaan ja jatkokehitetään.

Nitrossa yhdistämme digitaaliset palvelut ja markkinointiviestinnän. Kutsummekin itseämme hybriditoimistoksi, jolla on erinomainen kyky toteuttaa sisältöjä aina yksittäisistä CTA-teksteistä pitkiin filmeihin. Meillä saat tehdä työtä näkyvien brändien kanssa ja kertoa työstäsi kavereillesi. Lisäksi pääset suunnittelemaan moderneja palveluita, jotka sekä inspiroivat mutta myös auttavat ihmisiä löytämään itselleen asunnon, sähkö- tai liittymäsopimuksen, auton, erilaisia elintarvikkeita ja luomaan täysin uudenlaisia palvelukonsepteja. Meidän tehtävämme on tehdä tästä mielenkiintoista, yksinkertaista ja saavutettavaa.  

UX-suunnittelijana pääset mukaan miettimään asiakkaan liiketoimintaa ja käyttäjien nykyisiä sekä tulevia tarpeita. Pidät työpajojen fasilitoimisesta sekä luot yhdessä asiakkaan ja Nitron luovien, teknisten ja filmisuunnittelijoiden kanssa konsepteja. Ymmärrät brändin merkityksen sekä tuotekorttien ja asiakaspolkujen tärkeyden, kun suunnittelet rautalankoja ja prototyyppejä. Työhön kuuluu myös sivustojen ja muiden digitaalisten palveluiden jatkuva kehittäminen yhdessä tiimin kanssa perustuen dataan, tutkimuksiin ja analytiikkaan. Tärkeä osa työtä on toimia innostavana asiantuntijana Nitrossa ja asiakkaan tiimissä ja julistaa käyttäjälähtöisen suunnittelun ilosanomaa.  

Tässä työssä tarvitset ainakin muutaman vuoden kokemuksen UX- ja/tai UI-suunnittelijana. Kokemus brändeistä ja visuaalisesta suunnittelusta on hyväksi. Osaat käyttää eri palvelumuotoilun työkaluja kuten Service Model Canvas, Customer Journey Map ja sisältöjen priorisointi. Tunnet sovellusten tekniikoita sekä mielenkiintoa uusiin mahdollisuuksiin, kuten virtuaalisiin maailmoihin, puheen tunnistukseen, kuvan tunnistukseen ja tekoälyn sovelluksiin. Työkielinä ovat suomi ja englanti. Työkaluina meillä ovat mm. Adoben ohjelmat (Adobe XD), Hotjar, Miro ja Googlen työkalut. Kaikkea ei voi tai tarvitse osata, mutta halua kehittää omaa osaamista ja oppia uutta tarvitaan. Tätä myös Nitrossa tuetaan.  

Nitrossa sinulla on vapautta kehittää omaa rooliasi suunnittelijana, yhdessä muiden UX-osaajien kanssa toimintatapoja sekä omalla asiantuntemuksellasi valita työkaluja- ja menetelmiä, jotka parhaiten edistävät erityyppisiä projekteja. Ympärilläsi on osaavia hybridiasiantuntijoita työkavereina, jotka tukevat sinua ja sinä heitä. Meillä on hyviä asiakkaita, joiden kanssa pääset tekemään mielenkiintoisia projekteja ja oppimaan myös uutta eri toimialoilta.  

Lähetä hakemus mieluusti CV:n ja portfolion kanssa Nitron sivujen kautta tai suoraan pasi.hiltunen@nitro.fi

Lisätietoja saat myös Pasi Hiltuselta, 050 5173440 pasi.hiltunen@nitro.fi Lähetä hakemuksesi 7.3. mennessä. 

Kiinnostuitko?

Sijainti
Liitetiedostot (.pdf)

Nitro osana urapolkua

Parasta on, kun näkee nitrolaisten saavuttavan asiakkaan asettamat tavoitteet ja iloitsevan siitä yhdessä asiakkaan kanssa.

Pasi Hiltunen
/ CEO