Siirry sisältöön
rekry-nitro-oranssi

NITRO ETSII PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ

Etsimme projektipäällikköä, jolla on kokemusta markkinoinnin projekteista ja asiakkaan markkinoinnin kehittämisestä.

Etsimme projektipäällikköä, jolla on kokemusta markkinoinnin projekteista ja asiakkaan markkinoinnin kehittämisestä. 

Nitrossa haluamme yhdistää markkinoinnin ja digitaaliset palvelut. Siksi kutsumme itseämme hybriditoimistoksi. Saamme tehdä työtä näkyvien brändien kanssa ja suunnitella markkinointia ja palveluita, jotka inspiroivat. 

Projektipäällikkönä suunnittelet ja ohjaat projekteja, jotka kehittävät asiakkaan liiketoimintaa kaikilla markkinoinnin keinoilla ja tuottavat työkaluja asiakkaiden tarpeisiin. Luot tiimillesi tilaa toimia ja ohjaat kokonaisuutta kohti tavoitteitta. Pidät yhteyttä asiakkaisiin, vastaat aikatauluista ja budjeteista. Tärkeä osa työtä on toimia innostavana asiantuntijana Nitrossa ja asiakkaan tiimissä. 

 

Menestyt tehtävässä, kun sinulla on:

·       ainakin muutaman vuoden kokemus markkinoinnin projekteista

·       avoin mieli ja halu oppia uutta sekä jakaa osaamistasi muille

·       aikaisempaa kokemusta vaativien projektien vetämisestä tai vahva usko, että kykenet sellaisen roolin nopeasti omaksumaan

·       kokemusta erilaisten projektien malleista ja vaiheista

·       liiketoimintaymmärrystä ja ongelmanratkaisukykyä 

·       tieto mitä strateginen suunnittelu, brändiymmärrys, markkinointiviestintä, digitaaliset alustat ja asiakaskokemus tarkoittavat käytännössä 

·       halu kehittää osaamista digitaalisissa ratkaisuissa 

·       kiinnostus tavata ja toimia erilaisten ihmisten kanssa.

·       sopiva koulutus

·       itseohjautuva, huolellinen ja järjestelmällinen tapa työskennellä

·       hyvät tiimityötaidot

·       kyky viestiä sujuvasti suomeksi ja englanniksi 

 

Nitrossa sinulla on vapautta kehittää omaa rooliasi ja omalla asiantuntemuksella valita metodeja, jotka parhaiten edistävät erityyppisiä projekteja. Toimit tiiviisti yhdessä asiakkuusjohdon, muiden projektipäälliköiden ja osaavien hybridiasiantuntijoiden kanssa, jotka tukevat sinua ja sinä heitä. Kaikkea ei voi tai tarvitse osata, mutta tarvitset halua kehittää omaa osaamistasi ja oppia uutta. Tätä myös Nitrossa tuetaan. 

Meillä on hyviä asiakkaita, joiden kanssa pääset tekemään mielenkiintoisia projekteja ja oppimaan myös uutta eri toimialoilta. 

Nitro on vuonna 2000 perustettu poikkeuksellisen luova hybriditoimisto. Missionamme on yhdistää luova tarinankerronta, brändiymmärrys, teknologinen osaaminen ja tuotannollinen kyvykkyys yllättävällä ja tehokkaalla tavalla – asiakkaan suureksi riemuksi.

Työsuhde on toistaiseksi voimassa.

Meillä on toimistot Helsingissä ja Turussa. Työpisteesi olisi Turun toimistolla Aurajoen rannalla, mutta meillä myös osittain etäillään.

Kiinnostuitko? Haluatko lisätietoa? Lähetätkö heti hakemuksen ja CV:n?

Ota yhteyttä: Sami Puutio, 040 528 9004 sami.puutio@nitro.fi

 Lähetä hakemuksesi viimeistään 6.2.2022.