Nitro_asiakkaat

Front End Developer

Nitrossa luomme kokemuksia, elämyksiä ja tuloksia. Teemme työtä, joka sytyttää asiakkaidemme liiketoimintaan liekin. Jatkuvalla kehittämisellä kasvatamme liekkiä.

Haemme Turun toimistolle innostunutta ja kokenutta web-kehittäjää, joka hallitsee modernit web-kehitysteknologiat ja omaa graafista silmää. Etsimme mukavaa tyyppiä joka kykenee toimimaan sekä tiimissä että itsenäisesti.

Nitrossa web-kehittäjä työ on palveluiden ja sovellusten kehittämistä yhteistyössä suunnittelijoiden ja asiakkaiden kanssa. Asiakkaina meillä on oman alansa merkittävimpiä toimijoita, joiden kanssa teemme pitkäjänteistä yhteistyötä. Nitron web-kehittäjän työn tulokset näkyvät ja vaikuttavat laajasti.

Tarjoamme sinulle paikan innostuneessa suunnittelutiimissä oman osaamisalueesi asiantuntijana. Emme laita sinua valmiiseen lokeroon, vaan saat tilaisuuden kehittää itse toimenkuvaasi tiimin tuella.

Toivomme sinulta kokemusta ainakin näistä:

  •     Modernit front-end tekniikat (HTML5, CSS, JS/ES6, React)
  •     Softaprojektien hallintatyökalut (Git, CI/CD, Jira…)
  •     Suosituimmat CMS-järjestelmät
  •     Verkkokaupan tuntemus ja eri rajapintojen ymmärrys (RESTful, GraphQL) on eduksi

Jos tunnistit itsesi, jätä hakemuksesi 12.10.2018 mennessä. Lisätietoja saat soittamalla: Sami Puutio, puh. 040 528 9004.

Kiinnostuitko?

Täytä työhakemus ja olemme sinuun yhteydessä.

Nitro osana urapolkua

Aloitin urani analytiikan parissa Nitrossa. Mulla oli vapaus oppia ja kehittää omaa osaamistani sekä tehdä duunista omannäköiseni. Parasta Nitrossa? Paljon mahdollisuuksia ja mukavat duunikaverit!”

Pirjo Turunen

Web Analyst, Quru