Nitro_ihmiset

Freelance Developer (Turku & Helsinki)

Etsimme tiimin vahvistukseksi tunti/projektiperusteisesti toimivaa developeria joko toimistollemme Kalasatamaan tai etäsuhteeseen. Jos olet näppärä ohjelmoija, jota kiinnostaa hybriditoimiston syke, niin meiltä löytyy sinulle tekemistä.

Hakemamme osaaja on mukava, ennakkoluuloton ja toimeen tarttuva persoona. Mikäli et kammoksu rutiiniluontoisia tehtäviä WordPressin parissa ja kykenet tilanteen vaatiessa osallistamaan ja innostamaan muuta tiimiä suurempienkin kokonaisuuksien (modernit teknologiat) kehitysprojekteissa, olet hakemamme henkilö.

Ohjelmointi- ja sivunkuvauskielistä HTML5, CSS3, JavaScript (jQuery) ja PHP ovat sinulle arkipäivää. Lisäksi MySQL ja XML, kuten monet muutkin alan teknologiat ovat sinulle tuttuja. Omaksut nopeasti uusia asioita, omaat visuaalista silmää ja olet motivoitunut tekemään parasta mahdollista jälkeä työtehtävästä riippumatta. Sinulla on myös WordPressin lisäksi kokemusta erilaisista julkaisujärjestelmistä.

Eduksi katsotaan kokemus prototypoinnista ja ketteristä menetelmistä sekä kiinnostus ensiluokkaiseen käyttökokemukseen.

Kiinnostuitko?

Täytä työhakemus ja olemme sinuun yhteydessä.

Nitro osana urapolkua

Mikko Launiainen

Nitrolla on ollut iso rooli omassa urakehityksessäni. Olin content-tiimin vetäjänä ja loin toimintamallin asiakkaan tarpeisiin vastaavan sisällön kehittämiseen ja jatkuvaan tekemiseen. Parasta oli omassa roolissa kehittyminen ja vastuun kasvattaminen. Nitro kolmella sanalla – mielenkiintoinen, mahdollistava ja rento. Pitäkää lippu korkealla!

Mikko Launiainen

Head of Recruitment, Reaktor