shakki

Digital Designer harjoittelija (Turku & Helsinki)

Nyt kannattaa laittaa hakemushanskat käteen ja viilata CV kuntoon. Haemme Digital Designer -harjoittelijaa suunnittelemaan sisältöä erityisesti asiakkaidemme digikanaviin. Oletko se sinä?

Työnkuvaasi kuuluu graafista suunnittelua ja infograafien tekemistä digitaalisiin kanaviin sekä printtien taittamista perinteisiin medioihin. Pääset työssäsi mukaan toteuttamaan asiakkaidemme kampanjoiden visuaalista puolta.

Toivomme, että sinulla on hyvät perustaidot graafisen suunnittelun, typografioiden sekä informaation visualisoinnin osalta. Sinulla on kokemusta taittotöistä, mutta haluat kehittyä digitaalisten palveluiden suunnittelussa. Olet oma-aloitteinen tekijä, joka on valmis ottamaan vastuuta projekteissa.

Työ tapahtuu pääasiassa Adoben ohjelmistoilla, joten toivomme, että hallitset niistä ainakin yleisimmät (Photoshop, InDesign, Illustrator). Ymmärrys koodaamisesta ja kyky käyttää suunnittelutyökaluja (HTML, Sketch, Invision, Figma jne.) lasketaan plussaksi.

Tarjoamme kannustavan ja kotoisan työyhteisön tukemaan sinua työurallasi sekä työpisteen upouudelta toimistoltamme Kalasatamasta. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten hae nopeasti!

Kiinnostuitko?

Täytä työhakemus ja olemme sinuun yhteydessä.

Nitro osana urapolkua

Mikko Launiainen

Nitrolla on ollut iso rooli omassa urakehityksessäni. Olin content-tiimin vetäjänä ja loin toimintamallin asiakkaan tarpeisiin vastaavan sisällön kehittämiseen ja jatkuvaan tekemiseen. Parasta oli omassa roolissa kehittyminen ja vastuun kasvattaminen. Nitro kolmella sanalla – mielenkiintoinen, mahdollistava ja rento. Pitäkää lippu korkealla!

Mikko Launiainen

Head of Recruitment, Reaktor