Siirry sisältöön
rekry-nitro-oranssi

NITRO ETSII CREATIVE / COPYWRITER

Oletko luovuutta pursuava ideapankki? Pysyykö tarinallinen kynä kädessäsi, kanavasta viis? Etsimme kokenutta suunnittelijakaksikkoa Helsinkiin

Nitro on hybriditoimisto, joka poikkeuksellisella tavalla yhdistää brändistrategisen osaaminen, korkeatasoisen luovan tarinankerronnan, monimuotoiset digitaaliset kyvykkyydet sekä liikkuvan kuvan tuotannollisen taituruuden. Saamme tehdä työtä merkittävien brändien kanssa ja suunnitella modernia markkinointiviestintää sekä palveluita, jotka aidosti inspiroivat kohtaajaansa. Nyt etsimme copywriteria mukaan asiantuntijoidemme joukkoon.

Jo ammatissa toimivana copywriterina tiedät, että copywriterin työ on pääasiassa muuta kuin kirjoittamista. Copywriter ymmärtää ja suunnittelee kokonaisuuksia yhdessä AD:n ja muiden Nitron asiantuntijoiden kanssa, ideoi, konseptoi ja tukee sekä NB-casevaiheessa että asiakkuuksia rakennettaessa. Luonnollisestikin käsikirjoittaminen, tekstisuunnittelu ja sanallinen nokkeluus ovat osa sinua ja osaat ajatella kanavariippumattomasti. Pärjäät loistavasti asiakkaidesi kanssa ja esität vakuuttavasti näkemyksesi heille. Jos koet, että tämä onnistuu vielä paremmin arvostamasi suunnittelijaparin kanssa, niin tee yhteishaku. 

Lähetä hakemuksesi 14.1. mennessä sähköpostitse osoitteeseen rekry@nitro.fi. Kirjoita viestin otsikkokenttään Creative/Copywriter. Persoonaasi kuvastavan hakemuksesi lisäksi tarvitsemme ansioluettelosi sekä mahdollisen linkin online-portfolioosi.