Siirry sisältöön
rekry-nitro-oranssi

Designer, Analytics and Data

Haussa analytiikan asiantuntija rooliin Designer, Analytics and Data

Luovassa hybriditoimistossa on taas ihmisen mentävä aukko. Tarkalleen ottaen Nitron Helsingin-toimistolla on tyhjänä tuoli tittelillä DESIGNER, ANALYTICS AND DATA.

Huolehdit asiakkaidemme analytiikasta sekä asiakaspolkujen mittaamisesta. Katsot tarkalla silmällä, että sivustomme ovat löydettävissä ja raportoit tuloksista tiimille ja asiakkaalle. Lisäksi olet kartalla alan megatrendeistä ja vähän arkisemmista kommervenkeista – ja tykkäät jakaa näkemyksiäsi meille muille. Nitron hybridiporukassa pääset sukkuloimaan sujuvasti monipuolisten asiakkuuksien parissa. Asiakkainamme on niin Suomen suurimpia yrityksiä kuin kansainvälisiä huippubrändejä – ja myös yleishyödyllisiä yhdistyksiä ja hyväntekeväisyysjärjestöjä. Työtä tehdään yhdessä asiakkaiden ja meidän kaikkien muiden hybridiosaajien kanssa.

Työ Nitrolla

Tarjoamme sinulle vastuuta niin paljon kuin haluat sekä vapauden muokata työnkuvaa omien vahvuuksiesi mukaisesti. Saat itsenäisen työn ja ympärillesi sitoutuneen porukan, jolla on jalat maassa ja rima korkealla. Meillä on Helsingin Kalasatamassa oikein viihtyisät toimitilat, ihan siinä Teurastamon kulmilla. Joustava etätyömalli mahdollistaa, että joinain aamuina voi nukkua vähän pidempään. Ja toki pääset silloin tällöin piipahtamaan myös Turun-toimistollamme.

Tätä etsimme

Sinulla on vähintään kolmen vuoden kokemus web-analyytikon tai vastaavan analytiikan ammattilaisen toimenkuvasta. Hallitset erilaiset analytiikan ja markkinointiteknologian työkalut erinomaisesti ja pysyt kärryillä digitaalisen markkinoinnin muutoksissa myös tällaisena hektisenä internetaikana. Olet kiinnostunut kehittämään myös Nitron omia toimintatapoja ja kulttuuria. Lisäksi toivomme, että olet kiinnostunut algoritmeista ja sinulla on kykyä ja halua työskennellä SEO- ja SEM-asiantuntijana. Me nitrolaiset olemme brändien, monikanavaisen markkinoinnin, tarinankerronnan, kampanjasuunnittelun, verkkokehityksen, somen, analytiikan, projektinhallinnan, tuotannon ja liikkuvan kuvan ammattilaisia. Voit tutustua tekemiimme töihin täällä. Olemme myös kulinaristeja, purjehtijoita, italofiilejä, viherpeukaloita, fantasiafutareita, karaokeharrastajia, koiraihmisiä, kissaihmisiä, rockmuusikoita, sulkapalloilijoita, tanssijoita, kädentaitajia, meditoijia ja paljon, paljon muuta ja mielenkiintoista. Sinä voit olla ihan sellainen kuin olet. Uskomme, että sovit tähän sekalaiseen sakkiin erinomaisesti.

Täällä jo odotellaan

Lähetä hakemus ja CV osoitteeseen: rekry@nitro.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa HR & Insight Manager Anttoni Heikura anttoni.heikura@nitro.fi.

Kiinnostuitko?

Sijainti
Liitetiedostot (.pdf)

Avoimet työpaikat