Siirry sisältöön

Blogi /

Nitro tiedoteryhmäkuva 2021

Nitro vahvistaa joukkojaan useammalla uudella rekrytoinnilla

Julkaistu 15.9.2021

SHIFT Business Festivalin toimitusjohtajana toiminut Mari Männistö saapuu toimistoon asiakkuusjohtajaksi.

Markkinointiviestinnän luova hybriditoimisto Nitro vahvistaa organisaatiotaan. Toimiston kasvutavoitteita kirittämään on nimitetty Mari Männistö, joka tunnettiin aiemmin SHIFT Business Festivalin toimitusjohtajana. Männistö tulee toimimaan Nitrossa asiakkuusjohtajana. Männistön valintaan vaikutti hänen monipuolinen taustansa, joka sopii Nitron luovuutta ja digitaalisuutta yhdistävään hybriditoimistokonseptiin.

- Viimeisen kuukauden aikana Nitrossa on aloittanut myös suurempi joukko teknisiä ja luovia osaajia. Luovina suunnittelijoina ovat aloittaneet Carita Holck, Anna-Mari Taipalus ja Aino Ylinen, teknisenä projektipäällikkönä Tuomas Rantasalo sekä analyytikkona Heidi Hynynen. Tähtäämme ensisijaisesti vahvaan luovuuteen ja moderniin hybridilaatuun, mutta luonnollisesti jokaisen terveen yrityksen tulee myös kasvaa. Haluan, että Nitro on ihmisille alusta, jossa heidän on kaikin tavoin mahdollisimman hyvä tehdä oma ylivertainen parhaansa sekä kasvaa ja kehittyä. Tämä tarkoittaa mielenkiintoisia toimeksiantoja, vahvaa ja innostavaa kulttuuria sekä osaavia kollegoita. Olen erittäin iloinen uusista rekrytoinneistamme, joiden uskon istuvan hyvin tähän ainutlaatuiseen porukkaan, Nitron pääomistaja ja vastaava luova johtaja Eka Ruola toteaa.

Nitrolla on käsissään kasvun vuosi. Toimisto on saanut nipun uusia asiakkuuksia, joita ovat mm. Lumme Energia, 02Taksi, Europress ja Matkahuolto. Uusi henkilöstö liittyy mukaan täydentämään noin 40 luovan alan ammattilaisen tiimiä. Nitrossa jo olemassa oleva laaja-alainen osaaminen sekä Nitron hybriditarjooma - "yhden luukun taktiikka" - oli suuressa roolissa myös uusien henkilöiden hakeutumisessa mukaan.

- Aistin, että nyt jotakin suurempaa on tapahtumassa ja halusin ehdottomasti mukaan tähän tarinaan. Ne toimistot ovat harvassa, joissa yhdistyy korkeatasoinen brändiosaaminen, vahva luova tarinankerronta ja teknologinen osaaminen. Tässä jengissä oma osaaminen väkisinkin kasvaa, mikä on innostavaa, samoin kuin kiinnostava asiakasportfolio, toteaa tuore asiakkuusjohtaja Mari Männistö.

Lisätiedot: Eka Ruola, p. 040 8600 234.

Nitro Group Oy on luova hybriditoimisto, jossa strateginen osaaminen yhdistyy luovaan tarinankerrontaan, digitaaliseen teknologiaan ja laajaan tuotannolliseen kyvykkyyteen. Nitron asiakkaita ovat mm. Volkswagen, Lumme Energia, Matkahuolto, Mantsinen ja Löfbergs. Nitron omistaa Ruola’s Platform Oy sekä TS-Yhtymä Oy.