Siirry sisältöön

Blogi /

Meloni

Kesämemo 2020

Julkaistu 31.5.2020

Sosiaalista mediaa ja sen ominaisuuksia päivitetään jatkuvasti – siksi myös sinun pitäisi pysyä päivitettynä! Tutustu näihin somevinkkeihin ennen kesälaitumille siirtymistä.

Twitter ja Facebook jakavat vinkkejä yrityksille sosiaaliseen mediaan

Siitä ei voi väitellä, etteikö sisältökalenteri tekisi sisällöntuotannon työtä organisoituneemmaksi ja strategisemmaksi. SocialMediaTodayn mukaan tapahtumakalenterit eivät näytä niin täydellisiltä kuin aikaisemmin, mutta kesäkuun tärkeimpiin päivämääriin on kuitenkin syytä harkita mahdollisuuksia ja myynninedistämistoimia. Twitterin julkaisemat kesäkuun tärkeimmät päivät näet täältä. Facebook julkaisi möys äskettäin uuden vinkkisarjan sisältökalenterin luomiseen ja vastaa tärkeimpiin kysymyksiin suunnittelussa: Milloin, mitä ja mihin? Nappaa siis nämä peruselementit, ja suunnittele tehokas sisältökalenteri kiinnittämällä oikeisiin asioihin huomiota. Lue vinkkijuttu ja lataa kalenterimalli.

LinkedIn tarjoaa ilmaisia ​​kursseja monimuotoisuudesta ja osallisuudesta yhteisön ymmärryksen parantamiseksi

LinkedIn haluaa auttaa ihmisiä ymmärtämään, miten avainkysymykset voidaan parhaiten käsitellä: "Meillä kaikilla on tärkeä rooli siirtymisessä kohti tasapuolisempaa työpaikkaa ja maailmaa. Toivomme, että nämä ilmaiset kurssit auttavat sinua tällä matkalla." Voit oppia lisää täältä.

Youtube kehottaa meitä nukkumaan

YouTube on lisännyt palveluunsa muistutusominaisuuden, jonka avulla käyttäjät voivat asettaa tietyn ajan videoiden katselun lopettamiselle. Tämä lienee seurausta koronakevään aiheuttamasta videoiden kulutuksen kasvamisesta. Youtuben mukaan voit asettaa aloitus- ja lopetusajat asetuksista, joka sisältää myös kehotuksen videon keskeyttämisestä, vai odotetaanko, että katsot videon loppuun. Muistutusta voi myös hylätä tai torkuttaa.

Pinterest jakoi vinkit visuaalisempaan videomainokseen

Oletko kokeillut Pinterestiä jo mainosalustana? Jos et, sinun ehkä pitäisi. Sproutsocialin mukaan 77% viikottaisista ”Pinnittäjistä” on löytänyt uuden brändin tai tuotteen alustalta. Jos brändiltäsi löytyy inspiraatiota jaettavaksi alustalle, kannattaa tämä todella ottaa huomioon nimittäin 98 % käyttäjistä kertoi kokeilevansa uusia asioita, joita he löysivät Pinterestistä. Olisiko brändilläsi mahdollisuuksia jakaa inspiraatiota kyseisellä alustalla? Pssst… Pinterest jakoi juuri 10 tekniikkaa auttaakseen mainostajia tekemään visuaalisesti erottuvia videomainoksia. Katso vinkit täältä.

TikTok julkaisee yritysten käyttöön “Commercial Music” -kirjaston

Pakkohan siitäkin on puhua, nimittäin vuoden 2020 kesän sanomalehdestä. TikTokin videotuottaja Dave Jorgenson kertoi Twitter tilillään näyttävän siltä, että ”yritys ja jotkut määrittelemättömät organisaatiot eivät voi enää käyttää kaupallista musiikkia”. Aikaisemmin TikTokissa todennetuilla yrityksillä oli oikeus käyttää suosittuja kappaleita TikTok-videoihin ilmaiseksi. Nyt TikTok on julkaissut joukon ilmaista musiikkia, jota tuotemerkit voivat käyttää videoissaan.

Oma kesäsome 2020?

Mitä kivaa kesällä voisi päivittää? Tässä omat henkilökohtaiset vinkkini luomaan kivaa somepöhinää:

  • Eläimet: Mainittakoon alpakat, lampaat, lehmät, koirat, kissat ja hamsterit. Toimii aina. Niiden rapsuttelu on vallan mukavaa ja laskee verenpainetta. Toimistomme eläimet näät tägillä #nitropets esimerkiksi @nitroinstagram -tililtä sekä Nitron Facebookista.

  • Luonto: Teltta kainaloon ja luontoon. Voiko joku muka nukkua teltassa huonosti? Eikä kivalta sisällöltäkään voi välttyä silloin, kun tarpoo innostuneena metsän keskellä. Voit myös kokeilla hassuja maisemapanoraamakuvia ystäväsi, koirasi, puolisosi tai tuntemattoman vastaantulijan kanssa, jossa hän hyppelehtii ja heiluu kesken otoksen. Toimii aina (tämäkin). Kysy kuitenkin varoiksi lupa julkaisuun.

  • Kahvi: En tiedä muista, mutta itselleni lasi kädessä poseeraaminen on luonnolisempaa kuin pelkkä tönötys. Siksi kahvikuppi on oiva rekvisiitta kuviin.  Kahvia parvekkeella, kahvia terassilla, kahvia veneessä. Kuvatekstiehdotus: ”Kahvia, kahvia, kahvia!” 

Ihanaa kesää 2020!