Siirry sisältöön
v2 pesukonejaflyer 1920x1080 layereilla-1024x576

Whirlpool

Amerikkalainen Whirlpool on maailman suurin kodinkoneiden valmistaja. Suomessa Leijona-yhteistyössä karjuu mukana meidän äänemme.

Kiekko reppuun

Suomessa Whirlpoolin markkinointi rakentuu pääosin Jääkiekkoliiton yhteistyökumppanuuden ympärille. Olemme auttaneet Whirlpoolia kaupallistamaan Leijona-yhteistyön suunnittelemalla kampanjoita, joilla olemme viihdyttäneet satojatuhansia suomalaisia kiekkofaneja.

Yhteistyö

  • Konseptisuunnittelu

  • Filmi

  • Sisältömarkkinointi

  • Radiopromootion suunnittelu

  • Myymälä- ja tapahtumamarkkinointi

  • Kampanjasivusto

Asiakkaalle tehtyjä töitä

Kampanjasivusto

Kampanjasivusto

Olemme luoneet MM-kisojen ja Karjala-turnauksen yhteyteen erilaisia kampanjakokonaisuuksia. Esimerkiksi Voittava kokoonpano -kampanjan keskiössä oli verkkosivusto ja peli, missä ihmiset pääsivät valitsemaan oman Leijona-kentällisen Pietarin MM-kisoihin ja seuraamaan valitsemiensa pelaajien pistekertymää läpi turnauksen. Tehokkaimman ketjun koonnut pelaaja palkittiin Whirlpoolin kodinkoneilla.

Whirlpool

Videot

Kaikessa kampanjoinnissa on hyödynnetty myös filmejä, joissa tuotteet ovat esillä relevantisti ja viihdyttävästi.

Radiopromootio

Radiopromootio

Kampanjasivuston kilpailua tuettiin suunnittelemallamme ja Radio Rockin toteuttamalla sisältöyhteistyöllä, missä selostajat valitsivat omat suosikkipelaajansa, kommentoivat valintojaan ja haastoivat kuulijat kasaamaan oman voittavan Leijona-kokoonpanonsa.

Whirlpool - radiopromootio

Muut kampanjamateriaalit

Muut kampanjamateriaalit

Toteutimme Hartwall Arenan näyttömateriaalit sekä erilaisia esillepanoja ja aktivointeja Suomen peleihin. Olemme toteuttaneet Whirlpoolin osaston Verkkokauppa.comin Jätkäsaaren myymälässä kisojen ajaksi huippukuntoon.

1920x1080 Leijonan-valinta Verkkokauppa

Viesti työryhmältä

Anttoni Heikura
HR & Insight Manager

On ollut mahtava päästä kehittämään kampanjaa Whirlpoolin ja Leijonien, kansallisen ylpeyden ympärille. Vanha kodintekniikan ammattilainen sisälläni riemuitsi tästä projektista.

Minna Kallio
Lead Designer, Strategy and Concept

On ollut hienoa olla mukana auttamassa Whirlpoolia tuomaan Leijona-yhteistyötä näkyville niin verkossa, kaukalossa kuin myymälässäkin.

Kiinnostuitko?

Kerromme mielellämme lisää.

sami.puutio@nitro.fi