Inwido

Inwido on Suomen johtava ikkuna- ja ovivalmistaja. Miljoonien ruutujen brändeille haettiin uusia kehyksiä markkinointiviestinnällä.

case_Inwido_Antenni

Haasteena erottuvuus

Pohjoismaisen Inwido-konsernin brändeihin kuuluvat Suomessa muun muassa Pihla, Tiivi ja Klas1.  

Yhteistyön lähtökohta oli luoda Inwidon brändeille huomioarvoa, löytää jokaisen brändin ydin ja kehittää sitä. Terävöitimme brändien omaa tyyliä ja lähdimme tekemään markkinointiviestintää monipuolisella kanavakattauksella. Yhteisten tavoitteiden taustalla oli workshoptyöskentely. Tiiville on tehty mittava lanseerauskampanja uudesta mobiilisignaalia vahvistavasta antennista. Pihlan kohdalla ollaan keskitytty tehokkaisiin taktisiin kampanjoihin.

YHTEISTYÖ:

  • ​Brändien kehitys
  • Tuotelanseeraukset
  • Taktiset kampanjat
  • Myynnin materiaalit

Tiivi: Antennin lanseerauskampanja

Tiivi Connect Antenni on älykäs ratkaisu ennaltaehkäistä energiatehokkaiden rakennusten ja ikkunaremontin mahdollisesti tuomat kuuluvuusongelmat. Se varmistaa kuuluvat puhelut ja toimivan nettiyhteyden. Mullistavalle innovaatiolle suunniteltiin mittava lanseerauskampanja ja laajan näkyvyyden mediasuunnitelma digitaalisella painotuksella.

case_Inwido_Connect
case_inwido_pihla

Pihla: Ikkunaremonttikampanja

Pihla on Suomen suosituin ikkunabrändi, jolla on kokemusta jo lähes 30 vuoden ajalta. Pihlan brändissä korostuvat kokemuksen lisäksi huolettomuus. Informatiivinen ikkunaremonttikampanja kertoi asiakkaille, mitä kaikkea ikkunaremontissa pitää ottaa huomioon. Suunnittelimme kampanjailmeen ja viestit, jotka vietiin tehokkaasti niin kampanjasivulle kuin sinne johtaviin markkinointiviestinnän toimenpiteisiin.

On ollut antoisaa työskennellä Suomen johtavan ikkuna- ja ovivalmistajan monien brändien parissa ja tehdä tuloksellista kampanjointia sekä brändityötä.

Jari

Project Manager

 

RONI+JARI_combo

Vahvan brändiportfolion kehittäminen on ollut palkitsevaa.

Roni

Lead Designer

 

Kiinnostuitko?

Kerromme mielellämme lisää.

Paras palvelu on aina henkilökohtaista. Ota siis yhteyttä suoraan Samiin tai jätä meille yhteydenottopyyntö.