FREJA

 

Pohjoismainen yritys tarjoaa räätälöityjä, joustavia ja kannattavia kuljetusratkaisuja maitse, meritse ja lentäen  ympäri maailman. Yhteisellä matkalla toteutimme brändifilmin ja verkkopalvelun.

nitro_fi_FREJA_www

Matka jatkuu

Kehitimme FREJAlle markkinointiviestinnän strategiaa ja viestintää, jotka toimivat digitalisoituneessa maailmassa ja kertovat yrityksestä uudella raikkaalla tavalla. Yhteiset tiet veivät meidät myös huikeisiin maisemiin, kun pääsimme kuvaamaan brändifilmiä. Matka jatkui verkkopalvelun uudistamisella, ja nyt hoidamme sen kehitystä. Pyörämme ovat pyörineet myös useissa muissa markkinoinnin toimenpiteissä.

YHTEISTYÖ:​

  • Verkkopalvelu – freja.com
  • Brändifilmi
  • Muu markkinointimateriaali

Verkkopalvelu – freja.com

FREJA-konsernin verkkopalvelun suunnittelu lähti matkaan yhteisillä workshopeilla, jotta saavutettiin vahva yhteinen ymmärrys määränpäästä. Verkkopalveluissa haluttiin tuoda esille kattavasti palveluja sekä henkilökohtaisuutta. Kansainvälisten sivujen lisäksi toteutettiin maakohtaiset sivut suomeksi, ruotsiksi, norjaksi, tanskaksi ja saksaksi.

freja-mockup-www

Brändifilmi

Tuotimme FREJAlle vahvan brändifilmin uudistetulla kuva- ja äänimaailmalla. Liike ei FREJAn maailmassa pysähdy, ja tälle matkalle asiakas haluttiin ottaa kyytiin mukaan.

Muu markkinointimateriaali

Yhteistyön aikana olemme auttaneet Suomen markkinointitiimiä myös esimerkiksi ilmoituksilla, julisteilla, uutiskirjeillä ja digiscreeneillä, jotka ovat antaneet FREJAn palveluille siivet muun muassa Helsinki-Vantaan lentoasemalla.

Vahva ja johdonmukainen brändi toimii yli rajojen.

Roni

Lead Designer

 

SAMI+RONI_combo

Logistiikka pitää pyörät pyörimässä niin liikenteessä kuin taloudessakin. FREJA toimii ympäri maailman ja erityisesti Euroopassa. Kansainvälinen toiminta nostettiin enemmän esiin sivustouudistuksessa.

Sami

Vice President

 

Kiinnostuitko?

Kerromme mielellämme lisää.

Paras palvelu on aina henkilökohtaista. Ota siis yhteyttä suoraan Samiin tai jätä meille yhteydenottopyyntö.