Eerikkilä

Osaamisen ja hyvinvoinnin kehittämisen keskus tarjoaa korkeatasoiset puitteet ja palvelut urheiluun, opiskeluun, yritystilaisuuksiin ja luonto- ja liikuntaelämyksiin. Me teemme maalipotkuja yrityksen markkinointiviestinnässä.

Case_Eerikkila_asiakkuus_1920x1080

Brändi koki kuntokuurin

Eerikkilän tausta on urheiluopistotoiminnassa, ja kun toiminnan painopisteitä lähdettiin laajentamaan ja levittämään yritysten ja yksityisten suuntaan, Eerikkilä kääntyi puoleemme. Uusien upeiden huviloiden ja huoneistojen sekä uusittujen palveluiden myötä myös brändi ja ilme kaipasivat terästystä. Päivitimme Eerikkilän verkkopalvelun ja suunnittelimme laaja-alaisesti uusiksi koko markkinointiviestinnän paletin.

YHTEISTYÖ

  • Brändityö ja brändin kehitys​
  • Verkkopalvelu​n jatkokehitys
  • Markkinointimateriaalien suunnittelu ja -tuotanto​
  • Markkinointikampanjat
  • Digitaalinen mainonta (Adwords, Facebook, Instagram, YouTube)
  • www.eerikkila.fi

BRÄNDITYÖ JA BRÄNDIN KEHITYS

Yhteistyö alkoi workshopeilla ja brändi-identiteetin kiteyttämisellä. Brändin ydinasiat koottiin verkossa toimivaksi  Brand Bookiksi, josta löytyy kaikki olennainen yhtenäisen brändin luomiseksi.

Case_Eerikkilä_www_1920x1080

VERKKOPALVELUN JATKOKEHITYS

Päivitimme Eerikkilän verkkopalvelun ilmeen ja sisällön vastaamaan uutta palvelutarjoomaa ja tuoretta, entistä monipuolisempaa imagoa.

MARKKINOINTI­MATERIAALIEN SUUNNITTELU JA TUOTANTO

Raikastimme Eerikkilän ilmettä ja terästimme viestejä. Kansainvälinen, moderni ja vakuuttava ilme osuvine pääviesteineen on saanut kiitosta myös globaalissa jakelijaverkostossa. Printti ei ole kuollut: asiakaslehdillä on merkittävä ja hyvin vastaanotettu rooli Eerikkilän markkinoinnissa.

Case_Eerikkilä_Digitaalinenmainonta

MARKKINOINTI­­KAMPANJAT

Loimme Eerikkilälle aiempaa selkeämmän sesonkeihin pohjautuvan markkinoinnin vuosikellon. Kampanjapohjainen markkinointi ja digitaalinen mainonta on tuonut lisää ryhtiä ja mitattavuutta Eerikkilän markkinointiviestintään.

Eerikkilä on liikkuvan ihmisen ja luonnon­ystävän paratiisi, ja eerikkiläläiset innostuneita ja sitoutuneita työhönsä. Innostus tarttuu: markkinointi­viestintää on ilo suunnitella, kun tuote on enemmän kuin kunnossa.

Topi

Lead Designer

 

TOPI+TERO_combo

Eerikkilä on todellinen markinoinnin 360° – tykkään.

Tero

Lead Designer

Kiinnostuitko?

Kerromme mielellämme lisää.

Paras palvelu on aina henkilökohtaista. Ota siis yhteyttä suoraan Samiin tai jätä meille yhteydenottopyyntö.