Siirry sisältöön
Case Eerikkila asiakkuus 1920x1080-1024x576

Eerikkilä

Brändi koki kuntokuurin

Eerikkilän tausta on urheiluopistotoiminnassa, ja kun toiminnan painopisteitä lähdettiin laajentamaan ja levittämään yritysten ja yksityisten suuntaan, Eerikkilä kääntyi puoleemme. Uusien upeiden huviloiden ja huoneistojen sekä uusittujen palveluiden myötä myös brändi ja ilme kaipasivat terästystä. Päivitimme Eerikkilän verkkopalvelun ja suunnittelimme laaja-alaisesti uusiksi koko markkinointiviestinnän paletin.

Yhteistyö:

  • Brändityö ja brändin kehitys​

  • Verkkopalvelu​n jatkokehitys

  • Markkinointimateriaalien suunnittelu ja -tuotanto​

  • Markkinointikampanjat

  • Digitaalinen mainonta (Adwords, Facebook, Instagram, YouTube)

  • www.eerikkila.fi

Asiakkaalle tehtyjä töitä

Eerikkilä Sport & Outdoor Resort

Brändityö ja brändin kehitys

Yhteistyö alkoi workshopeilla ja brändi-identiteetin kiteyttämisellä. Brändin ydinasiat koottiin verkossa toimivaksi  Brand Bookiksi, josta löytyy kaikki olennainen yhtenäisen brändin luomiseksi.

Verkkopalvelujen jatkokehitys

Päivitimme Eerikkilän verkkopalvelun ilmeen ja sisällön vastaamaan uutta palvelutarjoomaa ja tuoretta, entistä monipuolisempaa imagoa.

Case Eerikkilä www 1920x1080

Markkinointimateriaalien suunnittelu ja tuotanto

Raikastimme Eerikkilän ilmettä ja terästimme viestejä. Kansainvälinen, moderni ja vakuuttava ilme osuvine pääviesteineen on saanut kiitosta myös globaalissa jakelijaverkostossa. Printti ei ole kuollut: asiakaslehdillä on merkittävä ja hyvin vastaanotettu rooli Eerikkilän markkinoinnissa.

Markkinointikampanjat

Loimme Eerikkilälle aiempaa selkeämmän sesonkeihin pohjautuvan markkinoinnin vuosikellon. Kampanjapohjainen markkinointi ja digitaalinen mainonta on tuonut lisää ryhtiä ja mitattavuutta Eerikkilän markkinointiviestintään.

Case Eerikkilä Digitaalinenmainonta

Viesti työryhmältä

Eerikkilä on liikkuvan ihmisen ja luonnon­ystävän paratiisi. Eerikkiläläisten innostus tarttuu: markkinointi­viestintää on ilo suunnitella, kun tuote on enemmän kuin kunnossa.

Topi Jokinen
/ Lead Designer, Concepts and Strategy

Eerikkilä on todellinen markkinoinnin 360° – tykkään.

Tero Lumiainen
/ Lead Designer, Concepts and Strategy

Kiinnostuitko?

Kerromme mielellämme lisää.

sami.puutio@nitro.fi