Siirry sisältöön
02Taksi fiilis kuva

02 Taksi

Koko Suomen kattavaa puolueetonta, läpinäkyvää ja luotettavaa taksin välityspalvelua.

Suomen parasta asiakaspalvelua

Välitämme enemmän -sloganillaan ihmisten sydämiin parkkeerannut 02 Taksi toimii välittäjänä yli 40:lle kotimaiselle, luotettavalle ja hyvämaineiselle taksiyhtiölle ympäri Suomen. Tärkeintä heille on palvella asiakasta alusta loppuun parhaimmalla mahdollisella tavalla sekä palauttaa ihmisten luottamus taksilla matkustamiseen. Yhtä merkityksellistä on myös pitkäjänteisen ja molemminpuoliseen kunnioitukseen perustuvan yhteistyön rakentaminen kumppanitaksiyhtiöiden suuntaan.

Vertaile ja valitse -mahdollisuus taksisovelluksessa ainoana Suomessa

02 Taksissa asiakas on aina ohjaksissa. Hän saa vertailla ja valita itselleen sopivimman kyydin hinnan, asiakasarvioiden tai nopeuden perusteella, ensisijaisesti 02 Taksi -sovellusta hyödyntäen tai sitten soittamalla koko Suomen taksinumeroon 020230. Visionäärinä 02 Taksi välittää taksien ja asiakkaidensa lisäksi myös luonnosta tarjoten sekä vähäpäästöisiä että kokonaan sähköllä ajavia takseja. Tämän lisäksi 02 Taksin muutkin kyydit ovat CO2 kompensoituja.

”Meille 02:sella on tärkeää tehdä taksin tilaaminen asiakkaille mahdollisimman helpoksi sekä auttaa taksiyhtiöitä menestymään. Yhteistyömme Nitron kanssa on ollut avointa ja sujuvaa. Olemme yhdessä onnistuneet tuomaan ainutlaatuisen vertailupalvelumme suuren yleisön tietoisuuteen suupielet ylöspäin nostattavalla viestinnällä sekä mainonnalla, johon on jätetty sopivasti oivaltamisen mahdollisuuksia”, kertoo 02 Taksin Operatiivinen johtaja Petteri Niemi.

Asiakkaalle tehtyjä töitä

Notkea mainonnan konsepti

Notkea mainonnan konsepti

Muovautumiskyky nopealla aikataululla sekä hybridiys ovat nykypäivän markkinoinnissa ja mainonnassa ensiarvoisen tärkeitä. Pitää osata olla relevantisti siellä missä ihmisetkin. Tämä onkin yksi 02 Taksin ja Nitron yhteistyön makeimmista hedelmistä. Linkitytään oivaltavasti käsillä oleviin tapahtumiin tai juhlapyhiin ja tuodaan aikaansaannokset näyttävästi sekä monikanavaisesti julki. Tästä erinomaisena esimerkkinä olkoon riemastuttavia tuloksia synnyttänyt yhteistyö Suomen Hiihtoliiton ja Helsinki Ski Weeks:in kanssa.

02Taksi asiakas refe SkiWeek 1600x900 (2)

Tavoitteita kohti kaasu pohjassa

Tavoitteita kohti kaasu pohjassa

02 Taksin tavoitteena on olla sekä pääkaupunkiseudun että Suomen ykkösvälittäjä niin B2B kuin B2C -sektoreilla lähitulevaisuudessa. Nitrolla on ollut jo vuoden ajan ilo ja kunnia kulkea tätä matkaa heidän rinnallaan tavoitteena mm. nelinkertaistaa 02 Taksin liikevaihto kolmen vuoden aikana sekä suunnitella heille täysin uusi markkinointiviestinnän konsepti, joka on myös digitaalisesti ylivertainen kilpailijoihin verrattuna. Paljon on jo kilometrejä takana, mutta onneksi niitä on vielä myös edessä, sillä mikään ei voita antoisaa matkan tekoa hyvässä seurassa.

02Taksi asiakas refe mainokset 1600x900

Kiinnostuitko?

Kerromme mielellämme lisää.

sami.puutio@nitro.fi