Suunnittele Älykokinhattu

Vielä ehdit osallistua suunnittelukilpailuun
– Voita 500 €

nitrofi_alykokinhattu_1920x1080

Julkistamme kaikille muotoilijoille kilpailun. Tehtävänäsi on suunnitella tekoälyä hyödyntävälle ruuanlaittosovelluksellemme hattu, joka päässä ruuanlaittaja saa huippukokkien taidot käyttöönsä. Lue alta osallistumisohjeet ja kilpailun säännöt.

Osallistumisohjeet

 1. Kilpailuaika: Voit osallistua Älykokinhatun suunnittelukilpailuun aikavälillä 24.9.2018-25.10.2018.
 2. Näin osallistut: Lähetä suunnitelmasi sähköpostilla osoitteeseen kaarlo.laite@nitro.fi. Laita viestisi yhteydessä meille myös muutaman lauseen esittely itsestäsi sekä yhteystietosi.
 3. Näin suunnittelet: Voit itse valita ideoimasi Älykokinhatun koon, muodon ja materiaalin, kunhan kerrot meille suunnitelmassasi, mitä ne voisivat valmiissa työssä olla. Kerro meille myös, millaisilla kuulokkeilla hattusi liitettäisiin meidän sovellukseemme. Huomioi, että suunnitteluvaiheessa haemme ideaa uudenlaisesta kokinhatusta, ja vain voittajatyö näkee päivänvalon.
 4. Näin menestyt: Arvostamme hyvin perusteltuja, oivaltavia töitä, jotka ovat helposti toteutettavissa. Huomioithan, että mikäli voitat kilpailun, pääset itse valmistamaan ideoimasi Älykokinhatun.
 5. Voittajan valinta: Nitron arvovaltainen raati valitsee voittajan kisaan osallistuneista töistä 26.10.2018.
 6. Voittajan julkistaminen: Otamme voittajaan yhteyttä päätöksen jälkeen. Voittajasta ilmoitetaan myös Nitron omissa kanavissa.
 7. Palkinto: Voittajaksi valitun Älykokinhatun suunnittelija saa palkinnoksi 500 euroa ja loistavan CV-merkinnän.
 8. Jos voitto ei osu kohdallesi: Älä huoli, vaikka et voittaisikaan kilpailua. Saat silti roppakaupalla hyvää oppia ja jalkasi meidän ovemme väliin. Hyvät työt muistetaan aina.

Onnea kisaan!

 

Kilpailun säännöt

Kilpailuun osallistuvat suunnittelijat sitoutuvat seuraaviin sääntöihin.

 • Kilpailuun voivat osallistua kaikki, joilta löytyy intoa ja osaamista uudenlaisen kokinhatun suunnitteluun.
 • Suunniteltavan Älykokinhatun tulee noudattaa nykyteknologian vaatimuksia, ja se pitää pystyä liittämään Nitron tulevaan tekoälyä hyödyntävään ruuanlaittosovellukseen kuulokkeiden avulla.
 • Nitron entiset tai nykyiset työntekijät eivät voi osallistua kilpailuun.
 • Kilpailuun hyväksytään ainoastaan Älykokinhatun suunnittelukilpailua varten tehdyt työt. Muita kilpailuja tai opiskeluprojekteja varten suunniteltuja töitä ei kelpuuteta.
 • Suunnitelman toteutuksen aikataulusta sovitaan voittajatyön suunnittelijan ja Nitron kesken. Voittajatyön suunnittelija valmistaa Älykokinhattunsa itse, ja sen valmistusmateriaalit kustantaa Nitro. Sovittu aikataulu sitoo molempia osapuolia..
 • Voittajatyöhön voi tulla mahdollisten tuotantohaasteiden vuoksi muutoksia, joista sovitaan voittajatyön suunnittelijan ja Nitron kesken ennen tuotannon aloittamista.
 • Voittajatyön oikeudet ovat Nitron omaisuutta.

Jäikö kysyttävää? Lisätietoja antaa Kaarlo Laite kaarlo.laite@nitro.fi.