fin eng

Nitro Film esittää: Vianor

Renkaiden vaihtoa ja rokki­oopperaa

Vertaansa vailla olevia asiakas­kokemuksia

Vianor on alansa suurin rengasliikeketju, joka toimii Pohjoismaissa, Venäjällä ja muissa IVY-maissa. Yrityksen tavoitteena on tarjota jokaiselle asiakkaalleen vertaansa vailla olevia asiakaskokemuksia.

Ainutlaatuinen renkaanvaihtokemus virtuaalisesti

Vianor on tunnettu helpoista ja mukavista renkaanvaihdoista. Miten välittää ainutlaatuinen renkaanvaihtokokemus myös verkon yli?

Rock-ooppera

SEK ja Nitro Film loivat göteborgilaiseen Vianorin rengasliikkeeseen rock-oopperan, jossa asiakaskäynnille tulleet asiakkaat yllätettiin perusteellisesti.

Miljoonia katsojia

Filmi tavoitti miljoonia katsojia ja tuotti Vianorille maailmanlaajuista positiivista huomiota.

Tuotannossa oli erittäin mielenkiintoinen ja haastava prework- ja harjoitusvaihe. Toteutuksessa yhdistettiin sujuvasti piilokameratuotannon ja musavideotuotannon keinoja.
Viljami Eronen, ohjaaja, Nitro Film

Konsepti onnistui olemaan katu-uskottava hardcorehevareiden keskuudessa sekä havainnollistamaan Vianorin palvelulupausta kouriintuntuvalla tavalla. Tarjosimme näille asiakkaille varmasti mukavimman renkaiden vaihdon ikinä.
Jani Leppänen, Chief Operating Officer,  SEK Helsinki

MENESTYSTÄ EFFIESSÄ JA CANNESISSA

Vianorin kampanja voitti pronssia markkinoinnin tehokkuutta mittaavassa Effie-kilpailussa. Kaikkiaan kampanja oli finalistina kahdessa sarjassa: Palvelu- ja tuotesarjassa ja Bisneshaastesarjassa. Palkinnot jaettiin 29.10.2015 Sanoman Get Tomorrow -tapahtumassa Finlandia-talolla, missä kampanja voitti selvän ykköstilan yleisön suosikkina.

Cannes Lions -tapahtumassa kesäkuussa 2016 Vianorin kampanja eteni shortlistille asti Entertainment for Music -kategoriassa.

Katso kampanjafilmit:

Pitstop   

Making of