fin eng

TVT Asunnot

Verkkopalvelu asukkaita varten

Tehtävänä kodit

TVT Asunnot Oy on Turun kaupungin omistama kiinteistöyhtiö, joka tarjoaa asiakkailleen kohtuuhintaisia ja laadukkaita vuokra-asuntoja kerros-, rivi- ja pientaloista. Valtaosa yhteydenotoista ja asuntohakemuksista tehdään verkon kautta.

Haasteena verkkopalvelu

TVT Asunnot toivoi uutta, helppokäyttöistä ja responsiivista verkkopalvelua, jossa asiakas olisi keskiössä. Asuntoja haluttiin esitellä entistä paremmin ja näyttää niistä myös pohjakuvat. Asuntojen etsimisestä haluttiin tehdä monipuolisempaa. Tärkeä ja toivottu ominaisuus oli myös asukkaiden mahdollisuus tehdä vikailmoitus sähköisesti.

Asiakas on ykkönen

Lokakuussa 2015 julkaistiin uusittu verkkopalvelu, jonka raikas ja kevyt ilme sekä modulaarinen rakenne nostavat TVT Asuntojen asuntotarjonnan hyvin esiin kaikilla päätelaitteilla. Verkkopalvelu on integroitu asuntotietojärjestelmään, joten sopivan kodin löytäminen 11 000 vaihtoehdon joukosta on nopeaa ja joustavaa. Sähköisen vikailmoituksen voi tehdä joka sivulta.

Verkkopalvelu toimii myös TVT Asuntojen markkinoinnin työkaluna sekä kotina yrityksen nykyisille ja tuleville sähköisille palveluille.

Tutustu verkkopalveluun osoitteessa www.tvt.fi