fin eng

Nordic ID

Asiakaslähtöisyys kilpailueduksi

Lisää myyntiä käytettävyydellä ja raikkaudella

Nordic ID on vuonna 1986 perustettu yritys, jonka erityisosaamisaluetta ovat RFID-teknologiaa hyödyntävät käsipäätteet mm. logistiikka- ja vähittäismyyntialan inventaario- ja hävikintorjuntakäyttöön.

Nitro käynnisti verkkoprojektiyhteistyön Nordic ID:n kanssa vuoden 2015 alussa. Tavoitteena oli alusta asti luoda uusi, entistä suoraviivaisempi ja myyvempi verkkosivusto, joka vastaa tämän päivän vaatimuksiin niin tekniikaltaan kuin käytettävyydeltäänkin.

Projekti käynnistyi mittavalla pohjatyöllä, jonka aikana yhdessä asiakkaan kanssa purettiin Nordic ID:n brändi alkutekijöihinsä ja selvitettiin vahvuudet, tavoitteet ja asiakaskunnan tarpeet. Selvitetyn datan pohjalta lähdimme nostamaan tuhkasta uutta ja ehompaa verkkopalvelua.

Pieteetillä tehdyn pohja-, suunnittelu- ja tuotantotyön tuloksena uusi sivusto toimii saumattomasti erilaisilla päätelaitteilla, tukien Nordic ID:n myyntiä ja teknistä tukitoimintaa, sekä tarjoten asiakkaille aiempaa paremman näköalapaikan Nordic ID:n kansainvälistä kärkeä edustavaan RFID-laitetarjoomaan.

Tutustu sivuihin osoitteessa www.nordicid.com