fin eng

Narvi

Nitro lyö lisää löylyä kiukaaseen

Legendaarinen Aitokiuas sai uutta pökköä pesään Nitron saunamajureiden käsittelyssä. Narvi on ainoita isoja kiuasvalmistajia, jotka edelleen valmistavat kiukaansa kotimaassa. Narvin tuotemerkkejä ovat Narvi, Kota ja presidentti Kekkosenkin luottokiuas Aito, jonka Nitro ensimmäisenä otti käsittelyynsä.

Toimenpiteet käynnistyivät Aitokiukaan tuote-esitteestä ja Facebook-presenssin starttaamisesta. Kävi ilmi, että Aidolla oli jo ennen Facebook-sivun avaamista yksi tykkääjä, turkulainen Oliver Sysimetsä, johon otimme yhteyttä. Kuvasimme Facebook-lanseeraukseen filmin, jossa käymme saunomassa alkuperäisen Aito-fanin Oliverin luona Turun Kakskerrassa.

Filmi sai erittäin positiivisen vastaanoton, ja Aito teki näyttävän sisääntulon suoraan saunasta Facebookiin. Työt jatkuvat Aidon Facebook- ja muiden markkinointitoimenpiteiden parissa, ja myöhemmässä vaiheessa ryhdymme työstämään myös Narvi- ja Kota-tuotemerkkien markkinointia.

Narvin ydintiiminä Nitrossa toimivat suunnittelijat Topi Jokinen ja Sebastian Berg sekä asiakkuusjohtaja Mikko Kurki, projektipäällikkö Jaana Kallio ja assistentti Saara Jansson.

Lisätietoja:

Nitro Group, asiakkuusjohtaja Mikko Kurki
mikko.kurki@nitro.fi, 040 757 1002

Katso Aitokiukaan Facebook-lanseerausfilmi