fin eng

Ibero

Iberon koti on nyt myös verkossa

Uudella verkkosivustolla kaunistamaan arkea ja juhlaa

Iberon koti on nyt myös verkossa. Tyylikkään ja responsiivisen verkkosivuston myötä Ibero kulkee käyttäjän mukana kaikkialla. Nitro suunnitteli ja toteutti Iberolle markkinointi- ja verkkopalvelu-uudistuksen.

Ibero kaunistaa hetket – myös verkossa

Jo vuodesta 1951 suomalaisia kaunistanut Ibero on tuonut kauneuden osaksi arkea ja juhlaa ihanilla koruillaan ja asusteillaan. Iberon tuotteet ovat saatavilla maanlaajuisesti tavarataloista ja päivittäistavarakaupoista – verkkosivustolle haluttiin koota koko tuotevalikoima houkuttelevana ja näyttävänä. Kokenut ja menestynyt Ibero kaipasi sivustolleen myös uutta ilmettä ja parempaa käytettävyyttä: sivusto ei enää palvellut parhaimmalla mahdollisella tavalla tarkoitustaan. Myös sivuston ja markkinoinnin yhdistämiseen kaivattiin uusia tuulia: verkkosivusto haluttiin sitoa vahvasti osaksi Iberon muuta markkinointia.

Käyttökokemus edellä

Ibero on kaikenikäisten naisten, lasten ja miestenkin arjessa ja juhlassa kaunistamassa hetket. Iberon ehdottomana vahvuutena on jatkuvasti uudistuva, monipuolinen valikoima ja laaja, koko maan kattava verkosto. Uusi konsepti lähti liikkeelle siitä, että kauneus on aina Iberon käyttäjän mukana ihanissa koruissa ja tärkeissä kauneudenhoitotuotteissa – ja myös mobiilissa verkkosivuston kautta.

Verkkosivustosta tehtiin Iberon koti tuomalla sinne lisää käyttäjälähtöisyyttä. Jatkuvasti päivittyvä sosiaalinen media, vinkkifilmit ja blogiyhteistyöt tuotiin olennaiseksi osaksi sivustoa laajan tuotevalikoiman oheen. Iberolle tehtiin myös uuden brändin mukainen filmi, joka kertoo Iberosta klassisen kauniilla tavalla.

Tutustu sivustoon osoitteessa www.ibero.fi

Katso filmi